Billedgalleri fra vores sidste ferie :)

IMG_6712Vi havde en skøn og dejlig familietur i sidste uge til Spanien. Et sted vi elsker at komme og som byder på så mange forskellige ting:) Her er samlet lidt billeder fra vores tur. Vi var blandt andet på date og spiste på min yndlingsrestaurant og så var vi forbi vores (nærmest) stamcafe, som disker op med alverdens øko-retter, der er noget for en hver smag! Et koncept, som MEGET gerne måtte åbne herhjemme! Hvem melder sig?;)

IMG_7095 (1) IMG_7084 IMG_7073 IMG_7016 IMG_6982

Strand, sand og vand. Hvad mere har man brug for. Vi kunne bruge evigheder her. Det var jo ikke badevejr, det er lige tidligt nok. Men solen skinnede og varmede og så var der næsten ikke noget bedre end at lave med sand og store sten. IMG_6919 IMG_6721 IMG_6692

Denne gang fandt vi endnu et nyt øko/natur sted lidt oppe i bjergene. Prøv lige og tænk hvis man havde et sommerhus lige her midt i mellem citron/appelsintræer og alt muligt andet. Det må på ønske/drømmelisten;)IMG_6632 IMG_6558 IMG_6628IMG_6623

Dette sted  kommer vi meget på. Det hedder The Organic Market og stedet byder på de lækreste økologiske retter, salatbuffet og KAGER!!!! IMG_6435IMG_6450

Datenight! En af mine yndlings restauranter hedder Villa Tiberio. De har den smukkeste have og om sommeren spiser man på terrassen mens man kigger udover havens mange statuer og små springvand. Det er så smukt og hyggeligt. Ja det er egentlig lige til et bryllup!;)IMG_6069IMG_6941IMG_6974