Min aften med MR. Ed Sheeran

IMG_7247Mikkel inviterende mig på hemmelig date igår og det var oven i købet i selskab med en anden herre, altså ingen ringere end selveste Ed Sheeran (ja og så lige de 12-18.000 andre gæster der også var mødt op) 😉

Hvordan beskriver jeg så lige min begejstringen for gårsdagens arrangement? Kender i det når man har svært ved at sætte ord på noget sindssygt fedt? -Det er nemlig sådan jeg har det. Jeg er STOR fan af ham, jeg synes hans sange er fantastiske og jeg er sikker på, at ingen andre end ham kan synge dem så vildt, som han gør!

Han rejser rundt i verden med hans helt eget ‘one-man show’, som han også beskriver det i en af hans sange. Og det er nøjagtig sådan det er! Udover nogle kæmpe skærme bag ham, så er der kun to ting at finde på scenen når han optræder, ham og hans guitar! Det er for vildt!, vi taler jo ikke om en lille intimkoncert med bløde serenader i en times tid, nej vi taler om en kæmpe koncert med energi og lyd, så taget er lige ved at lette, i to timer i streg! Ingen pauser, ikke noget hurlumhej. Bare en mand, på 26 år! -26??? og så hans guitar! WAUUUW!

Hvornår er det egentlig sket, at jeg kan stå som en lille pige der har meget svært ved at styre de små dansefutter imens jeg kigger op på mit idol….. som er yngre end mig?? Det forstår jeg altså ikke! Sådan var det da ikke for 10 år siden, og jeg er jo ikke blevet ældre? Hmmm..

Nå men sagt med andre ord, så var igår en fantastisk oplevelse, som jeg vil huske på meget længe. Og så kan jeg da vist heller ikke være mere heldig, når det er sådan en slags hemmelig date mine kæreste disker op med! I am one lucky woman!;)

Her kommer lidt billeder fra aftenen.

IMG_7226 IMG_7222 IMG_7221 -Vi var inviteret til dette VIP arrangement af Jyske Bank Boxen Herning. Det betyder altid lækker mad og hyggelig stemning inden koncerten starter. Der mangler aldrig noget, det er virkelig noget de kan finde ud af!-

IMG_7228IMG_7321-Fri bar i gin og tonic, det er vidunderligt når to børn hiver én i håret dagen efter-

IMG_7256-Jeg tror det her billede beskriver min begejstring meget godt;) Vi venter spændt-

IMG_7259IMG_7242-Mikkel Kessler og Poul Krebs-

IMG_7302IMG_7304IMG_7317-Ed Sheeran! WAUW!-

DanishEnglish