Opskrift: Sund chokolademousse uden sukker!

IMG_6345Denne chokolademousse kan man rent faktisk spise hver eneste dag uden dårlig samvittighed! Hovedeingrediensen er avocado, så derfor kan man ligefrem argumentere for at den er god for en, ikke dårligt når vi snakker dessert vel;)

Alt du skal bruge er:

  • 5-6 friske medjol dadler
  • ca. 1/2 dl vand
  • 1 spsk honning
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 2 avocadoer
  • 1/2 dl rå kakopulver
  • evt. flødeskum og bær til toppen

Blend dadler, vand, honning og vanilje sammen til en ensartet masse. Tilsæt herefter avocado og kakaopulver og blend sammen til du får en cremet og hel ens konsistens. Skrab siderne indimellem for at få det hele med. Hvis du synes moussen skal være lidt blødere så tilsætter du blot lidt mere vand.

Kom lidt flødeskum på toppen og evt. nogle bær. Hindbær eller blåbær er rigtig gode at bruge.

Velbekomme og god weekend:)

IMG_6341 IMG_6349

DanishEnglish