Stort galleri: Vi gik i seng i Spanien og vågnede op i ‘Wilderness’!

IMG_6887

Ferier er noget af det bedste som findes, for det er her der er tid til at opleve og skabe minder. Vi har besøgt den absolut flotteste Zoo jeg nogensinde har set, og dyrene ser virkelig ud til at trives i deres fine små reservater, som er enormt virkelighedstro. Når man er herinde, føler man at man er taget til junglen og savannen på samme tid, men man befinder sig i virkeligheden midt inde i byen Fuengirola. Det sjoveste er, at man i bunden af Zoo’en, ser et helt lejlighedskompleks som har altanerne vendt direkte mod abernes sted. Det må være vildt at vågne op til ‘wilderness’ midtinde i en af Spaniens mest turistede byer.

Dette syn er det første man møder. Behøver jeg at sige, at man er i stemning fra start:)IMG_6855 IMG_6859 IMG_6860 IMG_6861 IMG_6868  -Her bor en mini flodhest med sin unge, det er første gang jeg ser sådan en. NØJ hvor var de søde!-

IMG_6881IMG_6874 -Herinde bor et par gorillaer sammen men en anden slags aber. Vi er selvfølgelig ikke inde hos dem, men det føles sådan. Virkelig sejt!-

 IMG_6892 IMG_6894 IMG_6908 IMG_6911-Se lige denne smukke påfugl. Den er helt sikkert stolt af sig selv, og det er med rette;)-

DanishEnglish