Vi er kommet i økohimlen:) Mange billeder!

IMG_6845Vi er rejst på en spontan lille familieferie, fordi vores kalender tillader det. Både Mikkel og jer er så heldige, at vi mere eller mindre kan arbejde hvor i verden vi vil, så når der er mulighed for det, så tager vi ud på eventyr.

Vi har begge en kærlighed til Spanien, og vi er kommet her sammen i alle de år vi har kendt hinanden. Det er netop her vi befinder os, og vi har igen set nye steder. Jeg elsker naturen og al det den giver os, så for mig er det nærmest en skjult skat vi har besøgt. Den er skjult, fordi den ligger oppe i bjergene, et sted hvor de fleste turister ikke ville komme.

I det område vi har været i, er alting økologisk, og dem som kender lidt til mig, vil vide at det derfor er det rene paradis for os. Området her er så stort at du ikke kan se en ende, det føles som om man befinder sig i en uendelig jungle af appelsintræer, citrontræer, grapetræer, limetræer osv. Forestil jer lige en gang hvordan her dufter! Waaauw!

IMG_6528 IMG_6578

IMG_6636IMG_6635IMG_6632IMG_6633IMG_6634IMG_6627IMG_6629

DanishEnglish