Vi er fremme og tjek lige min taske! 20% rabat lige nu!

IMG_6399Vi er rejst på en lille familieferie og vi er kommet godt frem. Vi har ladet de store jakker ligge hjemme, solen skinner og vi har det skønt;)

Jeg må simpelthen lige give jer et tip omkring min rejsetaske fra Day Birger Et Mikkelsen, som jeg har brugt som håndbagage til denne tur. Jeg har købt den hos Boozt.com og det er rent faktisk den sejeste jeg ejer!;) Og det er ikke noget jeg bare siger, for der er tænkt på den mindste detalje. Udover det virkelig flotte design så medfølger en kopholder, som jo er et must, når man drøner gennem lufthavne og skal have styr på pas og billetter og måske ovenikøbet også børn. Den er i hvert fald lavet til sådan en som mig, jeg synes det er genialt! 🙂

Derudover så har den også et usb-kabel og telefonstik monteret som lige kan klipses af, hvis man får brug for at uploade billeder fra telefonen til computeren eller hvis nu man skal oplade telefonen. Det er for fanden da smart altså! Jeg har i hvert fald ikke set det før!

Du kan lige nu få fingrene i tasken, hvor du samtidig sparer 20%. Find den via linket lige HER!

FullSizeRender IMG_6419IMG_6396 IMG_6428

Affiliate

DanishEnglish