Vi ledte efter en sund snack idag, og så kom vi på at lave vores egne gulerodschips. Det er simpelthen så nemt, og det tager ikke ret lang tid.
Det enste ‘men’ der er at sige er, at man er nødt til at lave en kæmpe position, for de forsvinder al al for hurtigt;) Til en skål gulerodschips skal man bruge 5-6 gulerødder. De skal skrælles og af med enderne.
Så skal gulerødderne skæres i tynde tynde skiver, og dette gøres nemmest ved brug af et rivejern.
Når alle gulerødderne er skåret i skiver skal de blandes med 1. spsk rapsolie og lidt havsalt. Rør det hele godt sammen i en skål, så alle gulerødderne bliver smurt ind i olie og salt.
Tilsidst skal gulerødderne lægges på en bradepande én efter én. Bag herefter gulerødderne i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 15 min. Men hold øje med dem, så de ikke brænder på.
Når de er kølet af er de klar til at spise. De kan bruges som snack eller tilbehør ved måltid. (De kan være lettere vanedannende.. jeg siger det bare;))