Spar op til 50%! på din forårs garderobe!

Untitled1. Jakke / 2. Jeans / 3. Solbriller / 4. Bh / 5. Taske / 6. Hat / 7. Taske / 8. Top / 9. Støvle / 10. Cover / 11. Halstørklæde / 12. Kuffert

Du sparer lige nu op til 50% hos Boozt på mærker som Ray-ban, Ralph Lauren, Ilse Jacobsen, Coccinelle, Day Birger et Mikkelsen og Love Stories.

Det er 1. marts (en meget speciel dag;)), det betyder også ‘payday’ og der er de fedeste kup at finde, hvis man trænger til lidt forkælelse, og hvem gør ikke det?:)

Vi går foråret i møde og min garderobe trænger i hvert fald til lidt udskiftning. Der er så mange ting der ville passe perfekt ind hos mig.. Hjææææælp! Hvad skal jeg vælge?? Jeg ved i hvert fald jeg ikke skal tænke for længe, for disse udsalgsvarer hænger ikke og dingler i al evighed. Hvad skal jeg sige… 1.2.3 sæt igang! Og velkommen marts måned og forår om lidt:)

Affiliate