30 ting du MÅ gøre før du bliver 30!

lea og mikkel sydafrika 517Jeg er 28 år og det vil sige, at om mindre end to år runder jeg det skarpe hjørne. Jeg har derfor et projekt, og det hedder “30 før 30”!

Jeg har siddet og kigget lidt tilbage i tiden og mindet nogle af alle de fantastiske og også forundrende ting jeg har oplevet. Jeg vil selv mene at mit liste er ret lang. Jeg føler jeg har set en masse, oplevet en masse og ikke mindst lært en masse! Men åbenbart ikke ALT hvad der skal opleves inden man bliver 30. Der findes faktisk flere lister om ting og oplevelser, man ikke må snyde sig selv for, inden man fylder 30 år. Jeg har samlet dem jeg synes er vigtigst og lavet lidt min egen liste, og jeg kan godt afsløre, at jeg ikke har opnået alt på listen endnu;). Men min tanke er at besvare listen med mine oplevelser når jeg nærmer mig den runde dag;)

Kan du selv krydse nogle ting af denne liste?:) Her kommer den:

 1. Rejs alene
 2. Gør noget der skræmmer dig
 3. Flyt til en ny by
 4. Lær at kende din familiehistorie
 5. Gå “off-road”!
 6. Start med at samle på noget
 7. Arbejd for, eller hjælp nogen du ser op til
 8. Lav en indsamling for en organisation eller en god sag
 9. Lær at spil på et instrument
 10. Tag væk på tøsetur
 11. Overrask din mor
 12. Syng foran en gruppe
 13. Sig farvel til ting eller folk som ikke bidrager med noget godt til dit liv
 14. Start en opsparing
 15. Find din favorit vin
 16. Tag et selfie, selvom andre kigger
 17. Tag en chance
 18. Køb nogle aktier eller obligationer
 19. Deltag i en festival
 20. Hold et middagsselskab
 21. Rejs til et sted langt langt væk
 22. Tilslut dig en klub
 23. Lær at lav mad
 24. Sig undskyld som den første
 25. Forsøg at slå en verdens rekord
 26. Løb en tur, en lang tur, en der gør dig forpustet
 27. Gå ind i en politisk debat
 28. Send et rigtigt postkort
 29. Skriv noget; et digt, en bog
 30. Plant et træ

Jeg kan godt afsløre at jeg har rejst meget og de her billeder minder mig om noget af det smukkeste jeg har set. De første billeder er fra Maldiverne. ( Hvis billederne ser lidt grumset ud, skyldes det at linsen har været lidt beskidt. Forestil jer lige hvor ærgerligt det er, at finde ud af når man kommer hjem og ser billederne på computeren:( )

De to andre billeder er fra en rejse til Sydafrika. -Jeg ved ikke om man fornemmer det, men jeg kan i hvert fald afsløre at jeg overvandt en mindre skræk der;)IMG_2578 IMG_5624 lea og mikkel sydafrika 745

De bedste hilsner