Kan jeg få jeres hjælp? -det er ved at være tid!

550_101700973Nu er vi herhjemme ved at komme til (måske) et af barnets første kriser. Romeo skal af med sutten og jeg må ærligt indrømme at jeg har blandede følelser omkring det!

Der gik lang tid før han accepterede den og ville have den, faktisk tog han den først til sig, da amningen stoppede. Prøv lige at tænk engang, at ikke nok med at jeg har været madpakke så har jeg også været sutten. Vi var uadskillelige 😉 -er det selvfølgelig stadig. MEN, nu hvor han så har sutten, er det nærmest hans kæreste eje og det har jeg det egentlig temmelig dårligt med at tage fra ham. :-/ Jeg har dog samtidig en idé om at der ikke bliver ret meget ballade over det, for han er overraskende god til at indrette sig efter nye situationer, og så er han bare en sej lille guttermand. Det kan selvfølgelig heller ikke være anderledes, for man skal jo passe på tænderne (sikke det emne ellers har fyldt en del på det sidste;) hehe).

Jeg kunne jo godt tænke mig at gøre hele situationen lidt hyggelig for ham, så her kommer mit spørgsmål om hjælp! Hvilke sjove/hyggelige ideer/steder kan man aflevere disse sutter? Jeg ved der er et stort flot suttetræ i Frederiksberg have, men hvad findes der mere?

Vi bor i Storkøbenhavn, så hvis der er nogle fantastiske steder heromkring eller inde i København, så kunne det være helt perfekt.

Jeg må lige tilføje at vi jo har talt med ham om det, og han glæder sig langt mere end jeg til at aflevere disse sutter. :-/ Åh de bliver så hurtigt store!!!

Jeg glæder mig til at høre jeres ideer:) Ha’ en skøn mandag allesammen:)

12 kommentarer

 • Mille

  Vi sendte dem til julemanden. Og hvis man husker at oplyse sin adresse får man et flot diplom fra julemanden hvor der står at han vil putte sutterne i legetøjsmaskinen så de bliver lavet om til legetøj. Så Marius fik naturligvis en lynet McQueen bil lidt tid efter. Og en kæmpe is efter de var smidt i postkassen

  • leahvidt

   Ej hvor sejt! Det vidste jeg ikke!! Og Julemanden kan selvf. Modtage post året rundt! God ide:)

 • Charlotte

  Vores søn fik lov til at gå ind i Toys r us og vælge lige præcis det han ville, og så betalte han med sutterne oppe ved kassen ?? Han valgt så et trommesæt ? Og manden i kassen var helt med på den ??

  • Charlotte

   Og så filmede jeg det da han “betalte” så vi kunne vise ham det når han spurgte efter sutterne.

  • leahvidt

   Ja jeg tænker også at han får lov at vælge frit fra hylden på den dag;) Det er jo en kæmpe ting for det lille menneske så det skal selvf belønnes;)

 • CN

  Det ligger lidt uden for dit spørgsmål ifht. steder at aflevere sutter. Men her kører vi et lille belønningssystem til min datter på 19 mdr., hvis hun accepterer at gøre noget, som hun egentlig er modstander af – fx. skal have penicilin el lign. Vi har en lille fin klistermærkebog og hver gang det trælse er overstået, så får hun lov at få et klistermærke og sætte i. Hun er så glad for den bog og vrælter rundt med den i en snor. Jeg påtænker at bruge samme strategi når hun skal starte med at smide bleen og sutten. Måske en ide til jer. Det kunne også være en fin plakat med en ny stjerne for hver dag uden sut, og når man når 3 stjerner får man lov at bestemme en ting, I skal (eller hvad ved jeg)
  De små ting kan ofte skabe den største stolthed 🙂

  • leahvidt

   Det synes jeg lyder som en rigtig god ide:) men jeg kunne også godt tænke mig at gøre noget ud af selve ‘afleveringen’. Men virkelig god ide, den vil jeg tage til mig:)

 • Winnie Nørst

  Mit barnebarn har lige smidt sutten. Vi gik ind i build a bear, hvor hun valgte en bamse, som sutten blev syet ind i, på den måde, har hun stadig sutten og samtidig en bamse til trøst, når savnet bliver for stort. Resten af sutterne kan man evt hænge på suttetræet der står på bondegården på Peder lykkes vej. ? Pjerrot på bakken tager også imod sutterne og så får man en fin plakat. ?

 • Maria

  Hej Lea,
  Kan forstå at I har talt med Romeo om at aflevere sutten et sted,men alligevel vil jeg nævne hvad vi gjorde,da vores datter skulle aflevere sin sut (eller rettere 10 sutter:)) Måske I får jeres 3.barn en dag,og så kan du have den in mente.
  Vores datter gav sin pose med sutter til sin fætter som brugte sut. Vi talte med hende om,at hendes fætter ville blive rigtig glad for,hvis han måtte arve hendes sutter og hun var jo nu blevet så stor en pige,at hun måske ville synes det var en fin ting at give dem videre til ham,som ville få stor glæde af dem.
  Så næste gang vi besøgte min søster havde vi posen med og min datter gav posen med stor glæde. Naturligvis brugte hendes fætter dem ikke rigtig,men min søster gemte posen og lagde de første gange én frem,så det så ud som om at fætter havde stor glæde af dem. Det lyder måske for nemt,men det VAR nemt:)
  Samtidig kunne jeg godt lide tanken om,at hun delte/gav videre noget hun havde haft kært. Det varmede mit hjerte at hun gav sutterne så let videre,for min teori er at hun gjorde det af kærlighed:)
  Glæder mig til at høre hvad I finder på – ideer er der nok af:)

 • Sanne Læbel

  Vi brugte også julemanden ved vores den første og står snart i situationen igen med vores nr 2.
  Du kan Google julemandens adresse. Vi havde faktisk selv lavet et brev fra julemanden?der på magisk vis, var havnet i vores postkasse, da vi havde sendt sutterne. Hvilket var ret heldigt, fordi der gik ca 4 mdr inden han modtag diplomet fra julemanden??

 • Maria

  Vores tvillinger afleverede deres sutter til påskeharen, med historien om de var til harens små unger.
  Jeg havde dekoreret et kæmpe papæg til dem hver med gaver inden i. De skulle lægge deres sutter i en boks og stille den udenfor ( bor i hus ), faren tog så sutterne uden de så det og skiftede ud med en tegning over haven og med kryds hvor de skulle gå hen og se om haren havde efterladt noget. Det var en stor glæde og selvom om den ene savnede sutten om aftenen gik der ikke lang tid før han accepterede det og brugte en bamse eller klud istedet som hygge.
  Pøj pøj med det og husk det er oftest os voksne der synes det er mest hårdt ?.

 • Dorthe

  Vi sendte sutterne til julemanden.
  Jeg fandt en skabelon på nettet hvor der står at julemanden takker for alle sutterne, og at alle julemandens små nisser er glade for dem.
  Og så var der en lille ting til ham som lå i sengen da vi kom hjem fra posthuset ?
  Sammen med kortet fra julemanden.
  Selvom det er 4 år siden husker vores søn stadig at han fik et brev og en gave fra julemanden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish