Opskrift: Chokolade-bananer! -Sundt slik

IMG_5108Jeg har idag lavet disse chokolade-bananer, som faktisk er endnu bedre end man lige skulle tro. Ingredienserne er få, alt du skal bruge er et par bananer, mørk chokolade, gojibær og kokos til topping. Alligvel bliver man overrasket, for efter et par timer på køl, så chokoladen knaser om kap med kokos og gojibær, så sker der et eller andet, for det smager altså af meget mere end “bare” chokolade og bananer. Det skal prøves, specielt hvis du har 2 minutter i overskud, længere tager det nemlig ikke.

DSC_8609

Smelt den mørke chokolade over et vandbad og hæld det over (de skrællede) bananer. Drys med kokos og hakkede gojibær og stil derefter på køl. Når chokoladen er størknet, skære du bananerne ud i små stykker og så er de klar til servering.

Nydes af både børn og voksne (man spiser nemt en hel banan hver).

 

IMG_5104

Fortsat rigtig god weekend og vinterferie til dem der er så heldige;)

DanishEnglish