Nyt hår til mor idag!- se resultatet:)

IMG_4958Jeg har brugt dagen idag hos Salon Ciseaux og jeg føler mig nærmest som et nyt menneske. Som det kan ses ovenfor, trængte mit hår frygteligt til en kærlig hånd, og det er selvom, at jeg både blev farvet og klippet for bare 3 måneder siden. Jeg kan godt fornemme at det er det man kalder et luksus problem jeg døjer med her, men det er UFATTELIGT, så hurtigt mit hår vokser! Det gør bare at det ofte skal i kyndige hænder, for ellers bliver det ustyrligt og ikke ret pænt at se på!

Jeg er også en af de heldige som har fået det man kalder “Stresslights”! ja ja!!, på mere udbredt dansk kaldes det også grå hår, og jeg er ikke vild med det! Det er også derfor jeg er røget over i de her lyse lokker, for med mit oprindeligt mørke hår, ser man alt sådan noget skrammel, ja det nærmest springer i øjnene på én, men med det lyse camoufleres det ligesom lidt og det er en stor hjælp, når nu mit hår gror som ukrudt! FIRST WORLD PROBLEMS, i kan godt høre det ikke;-)

Nå men her er min forvandling altså så.. Hvad siger i? Selvom jeg lysenes, går jeg stadig efter et naturligt look, og jeg er virkelig glad for resultatet. Christina som ordnede mit hår og som ejer salonen, er virkelig dygtig og så sød og hyggelig at bruge den halve dag sammen med. Og så er det jo også værd at nævne at Christina, går ligeså meget op i produkternes “sundhed” som jeg gør, det betyder at alle hendes stylings-produkter er økologiske og al hendes farve er uden ammoniak og andre skadelige stoffer! Jeg kommer stensikkert tilbage hertil. FullSizeRender 3 FullSizeRender 2

DanishEnglish