Valentines Day: Mine favorit datenight steder

Version 2Dette billede er taget for 4 år siden i Spanien. På toppen af et bjerg ved solnedgang, den 14 februar på Valentines Day. Nogen vil mene at det er noget være amerikansk pjat, og det er måske rigtig nok, men uanset hvad, er det (blandt andet) her vi har skabt minder og det er sådan noget jeg samler på. Det er jeg også ret sikker på, at mange andre gør, og det kan da kun være en god ting, om man så er tilhænger af disse nyankomne traditioner/mærkedage eller ej.

På tirsdag er det igen Valentines Day og det er som bekendt en oplagt dag at fejre kærligheden og gå på date med den man holder af. Mange gør det og andre boykotter det, uanset hvilken en af delene man høre til, så har jeg listet mine yndlings restauranter her nedenfor, som sætter den perfekte ramme omkring en hyggelig og romantisk datenight! Disse anbefalinger holder selvfølgelig også til alle andre dage;)

Her er min top 5 i København.

1.Karma Sushi -Karma Sushi har restauranter flere steder rundt i landet, blandt andet også i Århus og Ålborg. Jeg har kun været på den der ligger i København, og restauranten er ikke ret stor, men den er helt vild hyggelig. De kalder det selv for gourmet sushi og jeg er enig. Der bliver kræset lidt ekstra om maden. Et virkelig godt og hyggeligt sted!image5

 

2.Formel B -Måske endda min absolut favorit! Vi snakker små retter, men til gengæld lidt flere af dem. Det her er virkelig god mad og stemningen er hyggelig og intim. Vi har kommet her meget og vi er aldrig blevet skuffet, hverken ift. maden eller servicen. Det må være det perfekte sted til en romantisk datenight, i hvert fald hvis du spørger mig:)facade-1-640x360

 

3. Carte Blanche -Leder du efter et fransk køkken med samme ånd, så tager du her hen. Vincent er stjernen og kokken bag hele balladen og han i sig selv er næsten et besøg værd. At hans mad så nærmest er vanedannende, er en anden snak. Der er ikke mange retter at vælge imellem på menukortet, men det behøves heller ikke, for du går ikke galt i byen med nogen af retterne. Bliv ikke forbavset hvis han sender dig en tur på togstationen, hvis du spørger efter toilettet, det er blot en del af humoren og charmen herinde. (Ps. han har selvfølgelig toiletter på restauranten).restaurant-carte-blanche

 

4.Fishmarket -Kan du lide fisk, så MÅ du prøve denne. Jeg er vild med stedet og specielt deres Rose Rejer til forret er en vinder. Det er en fiskerestaurant, så dette er også hvad du finder på menukortet, men til gengæld i mange afskygninger. Det er topklasse mad og du føler stemningen når du træder indenfor.fishmarket

 

5.Loft -Skal man kombinere sin middag med en biograftur, så kan jeg klart anbefale at smutte forbi Loft for et godt og hyggeligt måltid inden en god film. Loft er en rimelig ny restaurant i Fields, som er åbnet på samme tid som biografen. Restauranten ejes af samme person som blandt andet har Rambla (tapas restaurant) og Restaurant 8Tallet som også ligger i samme område. Alle restauranterne har tilfælles at servere god mad i moderne omgivelser. Jeg er aldrig gået galt i byen her! – Jeg tager ALTID deres tatar med jordskokkechips, den er fantastisk!loft7-1024x423

 

 

DanishEnglish