Ferien blev kun endnu værre! :(

IMG_4767Vi er hjemme i kolde Danmark igen, men aldrig før har det været så rart at komme hjem. Som fortalt i mit tidligere indlæg, så har vi døjet med sygdom lige siden feriens start.

Mikkel havde redet sig en influenza inden afrejse, som jeg tog på mig i flyet på vej derned og efter 2 dage ramte det på skift og on and off Romeo og Rosa-Lia. Det endte så grelt, at Romeo tilsidst blev indlagt på hospitalet i Hua Hin. Jeg kan huske hver en detalje, for det det var frygteligt, men jeg vil spare jer for dem og for en lang roman. Det var ikke spændende for nogen af os, men han fik en behandling, som gjorde ham bedre og det er jo det vigtigste. MEN, at se sit lille barn i hænderne på fremmede folk, når han ikke er på toppen, det var forfærdeligt!

Når det så er sagt, så var det en god behandling vi fik, og hvor er man heldig at have mulighed for hjælp og behandling, selvom man er i et fremmede land. Vi har selvfølgelig en rejseforsikring, og den fik vi for første gang brug for denne gang, og det er vi mere end glade for at have, for et døgn på et hospital, er (åbenbart) dyrere end en ferie for to. Halleluja. Så HUSK ALTID rejseforsikring, når i forlader Danmark og vores velfærdssamfund. Man ved aldrig hvad man har i vente!

Og så skal vi da også lige prise os lykkelige for at mine forældre var med på denne rejse. For da vi hastede til hospitalet blev de i huset med lille Rosa-Lia, som heller ikke var helt fit for fight. Det var godt for alle, specielt da lægen sagde på hospitalet, at hun ikke måtte være der, da vi fandt ud af at Romeo skulle indlægges. Forestil jer lige at en af os var nødt til at gå fra hospitalet, når Romeo havde det som han havde. ÅH NEJ, det havde knust mit hjerte!

Jeg har nogle “postkort” klar af gode tider fra ferien. -Jeg er vild med dén nye titel, til feriebilleder;) Men de kommer altså lige i et andet indlæg. Lad os kalde det øjeblikke fra vore ferie Del 2!

Her er lidt fra den knap så gode del!  IMG_4775Da der var kommet ro på situationen, strøg Mikkel afsted for at finde mad til os. I Thailand findes der altså ikke lige døgnåbne cafeterier og andet lækkert på hospitalerne, som vi er vant til herhjemme, men heldigvis var vi ikke langt fra et stort nyt center. Så farmand sprang ind i en tuktuk, og så kom han tilbage med et mindre festmåltid. Han havde også cinnamonbuns med, det var lige før det hele blev lidt hyggeligt. Men så også kun næsten!

Stakkels lille stærke og tapre Romeo. Men han er ved at være i fuld hopla igen! Ude godt, men hjemme bedst;)

 

 

5 kommentarer

 • Pingback: Mikkel Kesslers søn indlagt i Thailand

 • Jane

  Ude godt – hjemme bedst……….specielt med små syge børn.
  Dejligt at I er hjemme i god behold. Sikke en ferie.
  I øvrigt en god blog du har – du tager nogle flotte billeder

 • Peter Jensen

  Hvor stolt har man lige grund til at være når man tager ud på en min. 11-12 timers rejse til Thailand når Mikkel har været syg med influenza i et par dage inden afrejse?? Gad vide hvor mange af jeres medpassagerer som er blevet smittet af Mikkel/jer under den lange flyvetur?

  Apropos rejseforsikring så var det jo godt at Mikkel ikke fik brug for lægebehandling på rejsen da rejseforsikringer jo ikke dækker ved forudgående sygdom dvs. sygdom som var tilstede inden afrejse. Man kunne nok også godt drage den konklusion at du og den lille søde og tapre Romeo allerede var smittet og syg inden afrejse og at I dermed selv skulle betale hele hospitalsregningen selv.

  Ja man skal huske rejseforsikring men man skal så sandelig også huske at læse betingelserne grundigt!!

  • leahvidt

   Hov for den Peter. Det er fint du har dine holdninger og også konklusioner (i denne forbindelse), men det er altid så uhyre vigtigt at være helt sikker i sine facts inden man begynder at belære andre. Mikkel havde været til lægen inden vi rejste, på selv samme dag for afrejsen for at være helt nøjagtig, og han var ikke positiv i nogen prøver og var grundet det både rask nok til at flyve og ikke “til fare” for andre. Havde sagen været anderledes var han selvfølgelig blevet forbudt at flyve. Så derfor er det så skønt at vi med rette bliver dækket af vores forsikring, når nu uheldet desværre ramte os på vores ferie:)

 • Andre

  Hvor ærgerligt at I ikke kunne komme afsted på ferie!
  Mange hilsner,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish