Opskrift: Matcha Bowl

IMG_3814Jeg håber ikke jeg fik skræmt nogen væk ved mit sidste indlæg som omhandlede Matcha:-/. For som jeg skrev, er det faktisk noget man ikke må snyde sig selv for!

Idag har jeg lavet denne Matcha bowl, og den er virkelig go’! Den er klar på få minutter og så er den fyldt med gode ting til kroppen.

IMG_3804Til 1. portion skal du bruge:

  • 2 dl. havremælk
  • 1 avocado
  • 1 banan
  • en håndfuld squash skåret i skiver
  • en lille håndfuld mandler/cashewnødder
  • 1 tsk. honning
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk matcha pulver

 

IMG_3806 IMG_3809Kom alle ingredienserne i en blender og blend til du får en fin og ensartet konsistens. Hæld matcha-blandingen op i en skål og top den så med diverse lækkerier.

Man kan komme lige præcis den topping på man har lyst til, jeg har valgt lidt forskelligt superfood og noget frisk frugt. Denne blanding er perfekt for mig, men man kan også toppe med f.eks. kokos, nødder, granola eller andet frugt. IMG_3821 IMG_3828

Rigtig meget velbekomme. Denne bowl er god som f.eks. snack eller morgenmad og som før skrevet tager den rundt regnet 3 minutter at lave.

 

FORRESTEN DA, en anden lille ting. Jeg har lige opdaget at jeg er nomineret til at blive Danmarks skønneste kvinde. Hvis i synes den titel passer på mig, så kan i stemme på mig ved at sende en sms med teksten SHK BABE 7, til 1266. 😉

 

Det var alt for nu, skøn dag til jer alle:)

 

 

DanishEnglish