Fredags Favoritter

baywatccastHvordan går det med træningen og den sunde livsstil venner?

Ja jeg er sikker på der er en masse som deler samme nytårsfortsæt med mig. Altså at komme i (endnu) bedre form og leve et (endnu) sundere liv.

Så derfor mine Damer og Herre, er fredags favoritterne idag dedikeret til netop denne sag. Der er jo lavet målinger på, at allerede inden Januar er omme, er en en helt absurd stor procentdel allerede hoppet af toget og gået tilbage til gamle vaner. DET vil jeg ikke være med til, så her får i lige lidt god energi! God fredag 😉

1.Bowl! I har sikkert hørt det før, chiabowl, granolabowl, matchabowl. Det lyder så lækkert, og det smager så lækkert. Det her kunne jo være en erstatning for chokoladekagen eller Ben and Jerrys! Det ser dælme lækkert ud hvis du spørger mig! Hvis man havde roomservice hjemme, så havde jeg bestilt sådan en bavian her med det samme!73fc476ed96de9cfd3857a0862d3dbc7

2. Vand, vand, vand! Sikke meget vand der skal hældes ned. Prøv lige og tænk, al det vand som nu skal erstattes af sodavand eller andet sukkervand, som man før har hældt på sin krop. MEN! -Det behøver ikke være kedeligt! Se selv. Picture25

3. Summer bodies are made in the winter! -Kom SÅ!!! 🙂38115d02fda16cc0da8c8c1a0747783d

DanishEnglish