Ny morgenrutine til min sundere og stærkere hverdag

dsc_8387Vi er i januar og vi er startet på et nyt og sundt nyt år. Januar er slankekurenes måned, men der er mange måder at gøre det bedste for sin krop på.

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af om man er fuldstændig up-to-date med sine vitaminer og mineraler. Det er vi nemlig sjælendt! Hvis man ikke synes man har tid til at kigge forbi lægen, for at få taget de nødvendige prøver, der viser hvor man ligger i forhold til de forskellige vitaminer og mineraler så er der altså kommet hjælp at hente.

Jeg er selv startet på dette smarte koncept og i en travl hverdag er det nok det nemmeste jeg overhovedet kunne gøre for mig selv. Take Daily er en virksomhed som skræddersyer dine vitaminer og mineraler til dig. Du skal svare på et spørgeskema om dine daglige rutiner, såsom, hvor meget du er ude i dagslys, hvor tit du dyrker motion, hvad du spiser osv. Det tager ca. 2 minutter og udfra dine svar, får du et svar tilbage med de anbefalede vitaminer, minaraler og omega-3 du bør tage. Det foregår så sådan at du hver måned modtager dine piller med posten, i en fin folder, hvor pillerne er inddelt til hver dag i en hel måned. Det eneste du skal gøre er altså at åbne pakken hver morgen og tage dine piller.

dsc_8358 dsc_8362

Det fine ved det er, at folderen eller æsken om man vil, er produceret specielt til dig, så dit navn står på den, sammen med en specifikation af hver enkelt pille, som man er anbefalet, og så er alle vitaminpillerne i høj kvalitet og plantebaseret.

Det her er virkelig et smart koncept, der er med til at gøre din hverdag nemmere og sundere på samme tid. Du kan selv læse mere om det hele på Take Daily’s hjemmeside.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode på 50% til den første ordre. Koden kan bruges til og med 15 januar 2017. Rabatkode er: LH50RABAT

dsc_8397

 

Annonce i samarbejde med Take Daily

 

 

DanishEnglish