Mit år der gik og nytårsfortsæt

2016.. -I det store hele, tak for det! Op og nedture kommer vi ikke udenom og med to små børn, udfordringer i det hele taget, -stort og småt, tab og andre mærkværdigheder på vejen, så har det selvfølgelig ikke kun været en dans på roser. Men i det store hele er jeg taknemmelig og lykkelig for endnu et år der er gået.

Min datter er gået for baby til lille pige, min søn er gået fra lille dreng til stor dreng. Jeg selv har lært en masse og jeg ser lys i nogle af de blindgyder jeg fastbesluttet har bevæget mig ud i, for at blive klogere og dygtigere til de ting jeg brænder for her i livet. Jeg kom for kort tid siden forbi et quote der lød således: Every morning you have two choices; continue to sleep with your dreams, or wake up and chase them! Som menneske er jeg så heldig at være blevet formet til, altid at have valgt nummer to. Og jeg føler jeg er på rette vej!

På den private side af 2016, i familiens tegn, har vi haft endnu et år med minder og oplevelser, som vil sætte spor for resten af livet. Vi har været på skønne ferie, set nye steder og mødt nye mennesker. Der er ingen tvivl om at Mikkel skal have æren for at give vores familie denne fantastiske mulighed, som det er at få lov at se andre dele af verden. Han har knoklet hårdt hele hans liv, for at have de muligheder og ting vi har idag. Vores drømmehus kan vi ENDELIG sætte et stort tykt hak ved! selvom vi har boet her siden 2014, så har vi haft uhyggeligt mange udfordringer, men år 2016, blev året hvor vi blev helt færdige og vi indvigede vores drømmehus med en kæmpe sommerfest! Det kunne ikke være gjort bedre!

 

Man kan altid lære og gøre ting bedre og derfor har jeg et par nytårsfortsæt.

Jeg bruger uendelig meget tid på min telefon, mere end jeg nogensinde har gjort og det er både godt og ondt. Godt fordi meget af mit arbejde foregår på telefonen, men det er jo samtidig også synderen, der gør at man derfor ikke er 100% tilstede der hvor man nu engang er. Specielt i dagligdagen, når vi er hjemme, tager jeg mange gange min telefon, OGSÅ foran mine børn! Og jeg synes faktisk ikke det er okay! Jeg ved i hvert fald at jeg vil fortryde at skulle erkende, at min telefon har taget mit fokus fra mine børn, når de har haft behov for mig, om det så bare er at vise mig en edderkop i loftet. Så mit ene nytårsfortsæt er at lade telefonen mere ligge og være mere tilstede.

Så har jeg en drøm om at komme i mit livs form. Efter to rimelig hurtige graviditeter efter hinanden, giver kroppen bare efter og blandt andet min bagdel har på finurligvis ændret form fra strittende til lidt mere flad og nedadgående. :-/ Jeg har heldigvis holdt mig i form gennem begge graviditeter og også efter fødsel, så min form er fin nok, men jeg vil gerne være bedre end fin nok! Jeg vil gerne være god eller ligefrem super.

På det karriermæssige plan har jeg også en plan. Jeg blev færdig med min bachelor i Performance Design og Kommunikation i 2013, lige inden jeg fødte vores søn. Derfra gik jeg nærmest fra den ene barsel til den anden. Jeg har dog alligevel ikke ligget på den lade side, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har i mellemtiden udgivet en bog og så har jeg startet denne blog op, som jeg virkelig er blevet bidt af! Jeg kunne godt tænke mig at gøre dette univers endnu større i 2017 og samtidig tilføre nogle flere elementer som jeg går og pusler med. Jeg tror på min idé og jeg lover i kommer til at høre mere om det. Så hvad kan man kalde dette nytårsfortsæt?; at få ordentligt spark i karrieren og sætte kursen mod endnu større højder, både karrieremæssigt, selvstændigt og økonomisk.

 

Jeg har en en idé, en drøm og en plan om at 2017 bliver mit år. 

Med mit år, mener jeg på det helt personlige plan, altså mig og kun mig. For specielt 2013 og 2015, hvor jeg blev mor til de to smukkeste mennesker, er jo klart noget af det, som vil toppe min livshistorie. Men 2017, har jeg en fornemmelse i maven af, at jeg vil opnå nogle af de drømme jeg altid har gået med, som med tiden er blevet visioner og planer.

Her kommer lidt glimt fra året der gik.


-Fra vores tur til Thailand-

-Fra vores tur til Tyrkiet (sikke en udsigt vi havde herfra!)-

-Rosa-Lia fik hendes navn. Faktisk fik vi det selv godkendt og hun er dermed den første i Danmark der har dette smukke navn.-

-Fra en fantastisk, smuk og sjov tur lidt rundt i Spanien-

-Fra vores havefest i sommers, som markerede et punktum for et meget langt byggeprojekt af vores drømmehus. Venner og familie var samlet og vi endte på mere end 100 gæster. Det var fantastisk!-

-Til minde og ære for en mor og farmor som har fået fred. Hun er en af grundstenene til at vores lille familie eksisterer, og det vil vi være hende evigt taknemmelige for!-

-Kærligheden består i vores familie, i 2017 bliver det 10 år siden Mikkel og jeg mødte hinanden. Tiden flyver i godt selskab!-

Mit inderste ønske for 2017 er mere kærlighed og mindre had og krig. Vi har som voksne ansvar for at vores børn vokser op i en verden hvor det er kærligheden der sejrer og at respekten for det som er anderledes, er det vigtigeste vi forstår! Den verden vi lever i nu er ikke god nok til vores børn!

Med disse ord vil jeg slutte af med at ønske alle et fantastisk nytår! Jeg vil sige jer en stor TAK, til alle jer kære læsere og følgere som bakker mig op og bliver hængende. Jeg får utroligt mange rosende ord med på vejen hele tiden, og selvom det ikke er alle jeg får svaret så skal i vide at jeg er taknemmelig helt ind i hjertet! Det varmer mere end i aner og det betyder alverden! Jeg håber vi læses ved i det nye år. Jeg lover jer at blive endnu bedre, sjovere og mere spændende, de tre ting har nemlig ikke noget limit!

Pas på jer selv! De varmeste knus fra Lea

DanishEnglish