3 års fødselsdagsfejring i billeder

dsc_8276

Igår blev vores skønne, dejlige søn Romeo, 3 år og han blev selvfølgelig fejret flot af hele familien og dem som er tætte på ham.

Men HOLD NU OP, hvor er det intet mindre end sindssygt med alle de gaver og legetøj. Han har jo fødselsdag kun 2 dage efter jul, så jeg ved ik om i kan forestille jer hvor vanvittigt det er. Jeg havde faktisk undret mig lidt over, hvor dinosaurerne (som var hans største ønske), i diverse legetøjsbutikker var blevet af. -Jeg ved det nu! De er i vores stue, køkken, soveværelse, legeværelse, de er ALLE vegne!

Er jeg en ond mor, hvis jeg siger man må finde på noget andet end legetøj til næste år?:-/

Nå men i hvert fald. -Temaet var selvfølgelig Dinosaur og jeg endte med at leve op til hans ønsker. Pyhh;) Her kommer lidt billeder fra en skøn dinosauragtig 3 års fødselsdag:)dsc_8224 -Her er dinosaurkagen som jeg baksede lidt med. heldigvis var det dinosaurerne der stjal billedet, så alt var ok;) Jeg havde bagt chokoladebunde og så var den guffet op med vaniljecreme og jordbær, præcis som den lille mand havde bestilt;)-dsc_8223 dsc_8219 dsc_8215dsc_8273dsc_8261 -Det her er bananmuffins med nutellafrosting, OH MY! de er gode! og der er tre tilbage i køleren!! Mums;)-dsc_8241 dsc_8242dsc_8236 -Jeg ved ik om man kan fornemme det, men balloner er et hit herhjemme. Så jeg har altid et lager og også en dunk helium. Dinosaurballonerne har jeg fået bestilt hjem fra USA, men det vil jeg ikke anbefale. Jeg var i hvert fald uheldig, at blive nappet i tolden osv. Så 4 balloner endte med at koste 700kr. Den ene sprang i luften da jeg pustede den op og den anden sivede fra et hul… Ihhhh. men de to andre var flotte og er det stadig idag:)- dsc_8246dsc_8251dsc_8249dsc_8248 -Læg mærke til dinosauræggene (vindruerne), som bliver bevogtet af moren, ja ja, ikke et øje tørt!-

DanishEnglish