Glædelig jul og hjemmelavet varm chokolade

dsc_8146Så er vi ved at være der. Glædelig jul til jer alle. Jeg håber i får nogle skønne og dejlige juledage med dem i holder af!

Vi får min familie på besøg idag og i aften serverer jeg varm chokolade med jul og flødeskum;)

For at lave disse lækre chokoladeskeer til den allerbedste kop varme chokolade, skal du bruge:

  • 70% mørk chokolade
  • julestokke
  • træskeer
  • isterningbakke
  • og så selvfølgelig mælk og flødeskum

dsc_8088 dsc_8093Start med at smelte chokoladen over et vandbad. (denne smarte skål er fra Panduro Hobby, og jeg kan ikke helt forstå jeg nogensinde har levet uden den. Jeg bruger den ALTID når jeg skal smelte chokolade, den er guld værd!)dsc_8113 dsc_8120Når chokoladen er smeltet hældes den i isterningbakken. Hvis chokoladen er meget flydende kan man lige stille den på køl i 5 minutters tid inden man stikker træskeerne i. Når skeerne er placeret i chokoladen, drysses der knust julestok udover. Så sættes de på køl og tages ud af bakken når chokoladen er helt stivnet.dsc_8153 dsc_8134 dsc_8159Så mangler der kun varm mælk og en masse flødeskum. Jeg tror ikke det bliver meget mere jul! 🙂 (kopperne er fra sidste år af mærket Meri Meri.)

De største og varmeste juleknus fra en glad julemus her;)