Fra mig til jer! En tanke og en tak!

81b0d649d8125b6bf866a2bccb5ed196Jeg har tænkt længe at jeg gerne ville skrive dette indlæg. Men hvordan skulle jeg komme ud med det jeg føler inderstinde. Der er så meget krig og had i verden, og nettet og andre medier flyder over af den ene negative og triste historie efter den anden. Man må jo desværre nok erkende at det er den verden vi nu lever i.

MEN, jeg har en idé om, at kraften og energien i en positiv historie alligevel stadig er stærkere end al den had, vi må mange niveauer, ser til daglig i alle mulige forskellige forbindelser.

Nu er det sådan at min hverdag og mit arbejde foregår på de sociale medier og bare online i det hele taget. Det er lige netop her, det er nemt at ytre sig anonymt og det er her man får på puklen, hvis man “træder forkert”. Men hvad er egentlig rigtigt og forkert? Hvem bestemmer det? er der en facitliste et sted? er der uskrevne regelsæt som vi alle i større eller mindre grad bør kende til og ikke mindst være enige om når nu vi er gamle nok til at færdes på internettet på egen hånd?

Spørger du mig, så bliver det aldrig sådan! Vi har ikke alle de samme holdninger, og vi gør ikke alle de samme ting, for ikke at glemme, at vi føler ikke alle de samme ting! Det er noget jeg sagtens kan forlig mig med og i min optik er det netop det der gør det hele spændende. Vi lære fra hinanden, mest af alt når vi er forskellige og jeg mener at der altid skal være plads til at blive klogere!

Jeg ved ikke om jeg har været usandsynligt heldig eller om det hele blot ligger og venter på mig. Men jeg kan tælle på en hånd, hvor mange gange jeg har oplevet negativ modstand her på disse online platforme, hvor krigsstien åbenbart på mange måder, er den længste og bredeste af dem alle.

Jeg føler jeg gør mit arbejde og jeg gør mig umage, hver gang jeg deler et billede, giver en opskrift eller bare forsøger at inspirere andre med nogle af de ting jeg selv synes jeg er god til. Uanset hvordan man vender og drejer det, så giver jeg noget af mig selv, og den feedback jeg modtager bliver personlig.

Derfor har det en kæmpe betydning ikke kun for mig, men også for alle mine “kollegaer”, som laver det samme som jeg. Om det er ens job eller blot en hobby, så kommer det fra hjertet eller i hvert fald med garanti, fra et sted indeni, når vi deler noget med jer andre som måtte være interesseret. Og vi tager det med ind igen, når vi får modsvar på det vi giver. Om det er godt eller ondt!

Så nu er vi ved at være der.. der hvor jeg gerne ville hen med dette indlæg. 😉 Der florerer så meget negativitet her på de sociale medier, men af en eller anden grund ikke her hos mig. Og det er lige netop DET, som rører mig helt ind i hjertet om som jeg gerne vil anerkende og give lidt ekstra opmærksomhed.

Vi er snart ved årets ende og en ny begyndelse og derfor var dette sammentraf intet mindre end perfekt. At vi jo samtidig står lige her midt i hjerternes tid, gør det bare ekstra rart.

Så derfor, til alle jer mine kære læsere og følgere, TAK fordi i altid er så søde ved mig og derfor også gør det sjovt for mig, at lave lige netop det her som jeg elsker at lave. I det nye år venter der en masse nye spændende ting og jeg glæder mig til at dele endnu mere af det jeg holder som meget af, med jer!

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende, sjovt og spændende nytår fyldt med kærlighed, positivitet og dejlige oplevelser.

Mange og store julekram fra mig, Tak skal i ha’!:)

facetune