Rosa-Lia til Cake smash

img_2505

Da Rosa-Lia blev 1 år, havde jeg hende til det man kalder en Cake Smash fotografering hos den super dygtige fototgraf Mette Lyck. Smash Cake fotografering er lidt et amerikansk fænomen, som vi, blandt så mange andre ting, også stille og roligt er ved at tage til os, og jeg er ellevild med det. Jeg er lidt øv over jeg ikke nåede at tage Romeo afsted da han blev 1 år. Men sådan er det jo, der kommer hele tiden nye ting;)

En Cake Smash fotografering går ud på at barnet får sin egen fødselsdagskage, som det ellers bare kan gå i krig med. Det sviner lidt, men det skal det. Jo mere kage allevegne, des bedre er det. Det virker måske lidt fjollet, men det er altså de sødeste billeder man får ud af det og barnet har en fest med det.

 

img_2508Nu vil den opmærksomme læser, måske studse en smule over det med kagen, eftersom jeg jo så ofte siger at vi i det store hele er sukkerfri når det kommer til børnene, specielt Rosa-Lia, da vi mener hun er så lille endnu, at hun alligevel ikke forstår hvad det er.

Jeg var derfor så heldig at få Mette til at lave en kage som var pyntet med flødeskum og bær i stedet for sugarfrosting og krymmel.

Når man bestiller en Cake Smash fotografering koster kagen 250 kr, hvis man vil have en sukkerfri kage, som den vi fik, kommer det til at koste 300kr.

img_2503img_2506

Denne bog som jeg har fået lavet her koster 5190,00 kr. Dette er inkl. kage, lån af tøj, fotografering, billederedigering og  selvfølgelig selve bogen som er 25×25 og har 15 til 20 billeder i. Det er en eksklusiv bog, men tykke sider, så barnet kan sagtens sidde og bladre uden noget kan gå i stykker.

Men man kan også få en collage med billeder, hvis man hellere vil det, som koster fra 1500kr. Se meget mere om priser og størrelser på det lige Her! 

Jeg giver her mine varmeste anbefalinger til Mette Lyck, videre. Hun er dygtig og har skønne ideer. Det er ikke sidste gang jeg skal bruge hende. Hun holder i øvrigt til på Frederiksberg. Sørg for at tjekke hende ud. (I skal også se nogle bryllupsbilleder hun får taget. WAUW.. Hun er hyret, hvis man skulle være så heldig en dag;) hehe.)

I samarbejde med Mette Lyck.

DanishEnglish