Fredags favoritter! Det er altså sjovt idag! DO NOT MISS THIS!

dwanye-johnson-coverDet er fredag igen og hvordan starter man lige weekenden på den allerbedste måde? -Joo joo jeg ved det!, se lige præcis hvordan her nedenfor!. Jeg ved også godt at der ikke er meget DIY over det idag, og så alligevel, men jeg var simpelthen nødt til at dele det her med jer. det er så SJOVT!

1.Sexiest man alive! Det er vel næppe gået nogen (kvinder) forbi, at Dwayne “The Rock” Johnson, netop er kåret som dette års “The sexiest man alive”. Han er kæmpe, han er lækker (obviously) og så er han simpelthen så skæg. Klippet nedenfor er mit yndlings klip med ham. Jeg har set det tusinde gange og jeg griner stadig hver eneste gang! SE DET!

 

2. Klar til julefrokosten part.1. Det er julefrokosternes tid og hvor ville det være skønt og nemt, hvis man lige kunne kalde en dygtig make-up artist ud og sørge for at alt er lige i skabet. Men sådan hænger det jo desværre ikke sammen, i hvert fald ikke hos de fleste af os. I stedet er der her, en nem og fin guide, så det hele nok skal lykkes alligevel.

3a20ba34c0e3392c19cc0e4cc4d1205f

 

3.Klar til julefrokosten part.2. Denne fine håropsætning, er selvfølgelig begrænset til dem med langt hår. Men mere julet bliver en håropsætning vist så heller ikke. På de her step by step billeder, ser det jo utrolig let ud. Jeg må give det et forsøg.

b1461edfb95fa4080fed9afcdf81da11

 

 

DanishEnglish