Fredags favoritter

165fcefe5a3655dbae2cd4e3eff3f553

Denne uges fredags favoritter er i vinterens tegn, for hold nu op hvor er det blevet meget koldt lige pludselig. Og når man samtidig vågner op til et snedækket landskab, så er det i orden at starte stille og roligt op på jul.

1. Baby its cold outside! Michael Bublé + Baby its cold outside = <3

 

2. Gingerbread. Jeg er vild med gingerbread, både som kagehuse og figurer. Det er så hyggeligt at sidde og udsmykke og jeg har flere planer for den del af julehyggen i år. Jeg har været på nettet og søge lidt inspiration. Se lige hvor fine disse er:)                               59460d7eaf221cdab8cb5501ffa9d5c7

 

3. A.C Perchs.  Igen i år har de lavet en fin julekalender. Sidste år blev den hurtigt udsolgt, så jeg har skyndt mig at få fingrene i en allerede. Der er 24 forskellige slags løs the i små bøtter. Jeg glæder mig til at nyde en ny kop hver dag. Og så håber jeg min yndlings variant er med, nemlig Hvid Tempel The. (det er den som ses nedenfor på det næste billede). Se også lige hvor skøn den lille thedåse er. Jeg er vild med det! A.C Perchs.frise_julekalender1 storgr-rundgr-hind-oloong2x

 

4. Snuggle up! Jeg er storfavorit af hyggedragter. Der er simpelthen ikke noget bedre end at putte sig i noget varmt og blødt hyggetøj, ingenting som strammer nogle steder, det er bare lækkert! Denne dragt er fra Victorias Secret. De får altid så mange fine ting her op til juletid. Du kan selv tage et kig Her! v593081

DanishEnglish