De sejeste skamler og så også lige en konkurrence OG rabatkode!

dsc_7452Jeg har netop fået denne helt vildt fine skammel hjem fra Creative Cave, og vi er simpelthen vilde med den. Romeo vil altid være med, hvor tingene sker, men det er jo nogle gange lidt svært, når man ikke lige er i højde. Så nu har vi altså den bedste OG sejeste løsning. Disse skamler fås i flere motiver og med navneprint, se udvalget lige HER!

Det var også fra Creative Cave at vi fik den virkelig fine tavle til legeværelset, som ungerne ELSKER! Du kan se meget mere til den i mit tidligere indlæg lige HER!

Lige netop nu på instagram, kører vi en konkurrence, hvor man kan vinde et gavekort på 500kr. til Creative Cave. Se hvordan man deltager under opslaget derinde. Konkurrencen slutter på tirsdag, så skynd dig at deltag:)

Julen må være kommet tidligt i år, er det ikke det man siger?;) For vi har nemlig også en rabatkode til fri fragt på hele siden, helt frem til d.31/12. Du skal blot bruge rabatkoden: leahvidt

Måske er julegaven i hus nu? Der er i hvert fald mange fine ting at finde på siden. Held og lykke i konkurrencen og så god Mortens aften i aften:)dsc_7455 dsc_7457 dsc_7460

I samarbejde med Creative Cave.