Sjove fester for børn

img_1475-1Annemette Voss er simpelthen kommet mig i forkøbet og hold nu op, hvor er det blevet flot. Jeg har ventet og ventet på hendes nye bog og ENDELIG kom den:)

Sjove fester for børn er en bog spækket med fine billeder og ideer til 12 nemme temafester for børn i alle aldre. Der er altså guides som viser hvad du skal bruge for f.eks. at holde et gennemført Pyjamasparty, en prinsessefest eller fodboldfest. Udover alt dette er der selvfølgelig også en masse lækre opskrifter fra bagedronningen herself.

Jeg synes virkelig det er en flot bog og der er mange fine ideer at hente, hvis man vil gøre lidt ekstra ud af den næste børnefødselsdag.

Denne bog har min varmeste anbefaling, det er noget af en mobbedreng, så jeg er sikker på at ingen vil gå forgæves i den her!

Du kan købe bogen lige Her!

 

WELL DONE Annemette og Sif og stort tillykke med jeres nye bog:)

 

 

 

DanishEnglish