Fredags favoritter

970fc21c11d9d4e6ccdfcdca9c5411f5

Så er det fredag igen og her kommer mine favoritter fra ugen. Det bliver sjovt idag! 😉

1.Trick or treat! Hvis jeg havde været forbi denne barvogn fyldt med godter, som var jeg nok endt i noget nær ekstase. Jeg havde måske smagt på en ting eller to, men jeg havde altså hevet denne smukke barvogn med hjem. Hold nu op hvor er den flot! Jeg må på jagt nu, der er ikke så meget andet at gøre. Men sikke da også en fin halloween pyntning hva’. Det her fortjente altså lidt opmærksomhed.;)

——————————————————-

7ba4979b4c5d409503b129c4527d075f

2. Haloween udklædning. I mandags var det jo halloween og jeg ser mange i mit newsfeed på de socialemedier som har fejret denne dag. Et af de meget populære udklædninger til halloween i år var the sugar skull.  Altså et smukt pyntet skelet ansigt. Internettet har i hvert fald nærmest druknet i disse, når man har søgt på halloween. Men de kan også være virkelig flotte, se selv!

———————————————————-

img_13303. November. Ja så er vi her, der er taget hul på november måned og det er altså en af mine absolut favorit måneder. Prøv lige at se et fantastisk billede, og det er netop sådan her de danske skove ser ud lige nu. Vi skal i skoven i weekenden, det er hermed lagt i weekendplanerne. Jeg håber vi får lov at se en eller to af de her herre!

————————————————————–

4. Fredagsgrin. Hvis du mixer Jimmy Fallon, Kevin Hart og et hjemsøgt hus, så får du det her. Pas på du ikke tisser i bukserne af grin!

——————————————————

skaermbillede-2016-11-03-kl-12-14-145. Favoritten denne fredag. Der er julefrokost i aften med de andre bloggertøser herinde fra, og da jeg faldt over dette smukke billede, var det vist bare det jeg manglede. Fredagen er hermed sat igang.

DanishEnglish