Fredags favoritter

collage_fotorFredags favoritter er noget nyt her på bloggen, som jeg synes jeg vil prøve af, for at se om det har interesse. Jeg bruger meget tid på internettet når jeg f.eks. skal hente inspiration eller finde svar på noget. Men når jeg surfer sådan rundt, finder jeg også en masse spændende ting jeg egentlig gerne vil dele, men som måske ikke lige havde noget med noget at gøre. Så det her er jo endelig en oplagt mulighed for at dele med jer, hvad jeg er kommet forbi i ugens løb.

1. Min første favorit til at kickstarte weekenden på, er ham her. Hans navn er Jiff og han ved hvordan weekenden skal se ud. Han har hans egen instagramprofil og der er cuteness for alle pengene. Og nåh ja, så er han en populær en af sin slags, for han har nemlig mere 3. millioner følgere. Hvis du vil se mere af Jiff, så er der mange flere helt vildt søde billeder af den skønne lille hund HER!

skaermbillede-2016-10-25-kl-11-19-47

 

2. Græskar og efterår har vist været indbegrebet af den sidste uge. Det er blevet noget køligere i vejret og bladene falder for alvor af træerne nu. Græskarene har også sin primetime for året netop nu, og jeg er støt på så mange utrolig flotte græskardekorationer. Den her græskardekoration er meget enkel, men må samme tid helt vild hyggelig og fin! Less is more, som man siger;) og ideen med at bruge den som vase er genial!

faux-pumpkin-magnolia-leaves

 

3. Der kommer lige en mere i græskarrets tegn. Nemlig “Pumpkin Spice Latte”.  Jeg har af én god grund aldrig prøvet den, for jeg kan ikke lide kaffe. Men Starbucks har dem lige nu og de lyder SÅ lækre. Jeg har stadig ikke turde prøve, men er det mon noget jeg skal kaste mig ud i at forsøge?! Hmm.wr81454

4. Så er der lige noget til dem med børn. Der er nemlig udkommet en ny bog som i denne uge ligger nr.1 på bestsellerlisten indenfor livsstil. Det er en ny bog af forfatteren til storhittet Kaninen der så gerne ville sove. Det er en slags hypnose bog som gør det nemmere for barnet at falde i søvn, når bogen bliver læst højt. Vi har begge bøger, og denne her er jeg en tand mere vild med. Jeg kan ikke finde ud af om det er de fine illustrationer eller om det er historien. Hvis man ikke allerede kender bøgerne, så er de klart et forsøg værd. Bogen kan købes lige Her!00023379

5. I søndags var vi i Tivoli og se halloweenudstillingen. Det var så hyggeligt og fantastisk flot som altid. Selvom Halloween egentlig rigtig er på mandag d.31, så kan du stadig nå at se udstillingen. Tivoli har nemlig åben helt indtil d.6 november.img_1251

DanishEnglish