Se lige lidt nærmere på det her, for det er temmelig sejt!

dsc_7381Det her er lige hvad vi har manglet! Det er nemlig en kridttavle, så nu er der chance for at vi ikke får flere tilfælde at grøn og blå farve på gulv, stole, vægge osv., når det begynder at kribler i hænderne. Romeo elsker at tegne og være kreativ i det hele taget. Han fordyber sig i det og han er god til det. Han har allerede udfyldt flere malebøger og da jeg fik hans mappe med hjem fra vuggestuen inden sommerferien, blev jeg næsten helt dårlig over alle de træer der må være blevet brugt til hans, jo vist, meget fine tegninger. Ja som nævnt før, han ELSKER det! Så en tavle på legeværelset, er intet mindre end på sin plads.

Jeg har sammen med Creativecave.dk fået designet dette fine fine tavlehus og det vakte temmelig stor begejstring, da han kom hjem og så det. “Mor kridt, jeg skal bruge kridt” og så startede han ellers med det samme. Lillesøster fulgte hurtigt trop, og så havde de ellers en leg sammen med det.

Jeg synes også det er genialt, for de kan få lov at udfolde sig kreativt, samtidig med at der ikke er risiko for en upser som efterlader permanent farve. Det er det man kalder en Win Win!

Der findes andre motiver end huset og skyen, og du kan finde dem alle lige HER!

Og nå ja, en ekstra lille bonus er, at alle pladerne som tavlerne er på, er lavet i et sådan materiale, at der ikke er behov for skruer eller andet permanent ophæng. Det er bare på med et par striber dobbeltklæbende tape. SMART!:)dsc_7393  dsc_7412dsc_7424 dsc_7439

 

I samarbejde med creativecave.dk

DanishEnglish