Jeg bliver ofte spurgt, hvad jeg serverer af mad, specielt for de to små. Vi spiser altid økologisk og sundt med masser af grønt, men jeg kender godt det med, at mangle lidt inspiration i hverdagen, når det gælder madlavningen. Så her er en af vores absolut favorit retter, når det gælder aftensmad.
Det er en Kylling i Karry som vi alle fire er vilde med. Den er nem at få sneget en masse grøntsager med i og den smager bare helt vildt godt!
Det skal du brug:
- 1 hel kogt kylling
- 1/4 blomkål
- 4-5 gulerødder
- 2 løg
- 2 æbler
- Karry
- 1/4 liter fløde
- Ca. halv liter væde af det som kyllingen har kogt i
- 1 kylling boullion
Start med at pil kyllingen efter den er kogt. Svits løgene i en smule olie og i 2 spsk Karry samt boullionterningen og rør så lidt rundt. (Hvis du bruger stærk karry, som kom lidt i ad gangen og smag til efterhånden). Når Karryen er blandet godt med løgne tilsætter du gulerødder og blomkål som er skåret ud i mundrette størrelser. Rør det hele sammen.
Tilsæt vædden fra kyllingen og fløden og rør rundt igen. Lad det simre i 15-20 minutters tid.
Tilsæt herefter kylling og tilsidst æblerne som er skrællet og ligeledes skåret i småt. Lad det koge sammen i ca.5 minutter.
Velbekomme og god appetit. 🙂