Efterårshyggerier og en fin DIY til køkkenet

dsc_7160

Vi har efterårsferie herhjemme og jeg har næsten ikke tid til at skrive dette indlæg, for vi er på farten og vi hygger helt vildt!

Romeo er en lille kopi af mig, og selvom han kun er lidt mere end to og et halvt år, så elsker han at være kreativ i alle mulige udstrækninger. Tegne og male er en af favoritterne og han er overraskende dygtig allerede. -Og det siger jeg altså ikke kun fordi han er min søn. Kender i måske andre som ikke engang er fyldt tre år, der kan tegne en edderkop og en fisk som virkelig ligner en edderkop og en fisk, med både øjne næse og mund, jeg gør i hvert fald ikke. (Lød jeg lige som en rigtig MOR der, ja det gjorde jeg vist! Excuse me!:))

Nå men vi har altså være i Panduro Hobby og fundet lidt lækre ting at give os i kast med her i ferien. Idag har vi leget med dette rigtig hyggelige gipssæt, som vist ikke bliver meget mere efterårsagtigt. Romeo havde en leg med det, og han har allerede udpeget hver og en figur som gave.

dsc_7098 dsc_7106 dsc_7130 dsc_7168 dsc_7164

Imens Romeo malede (også på andre ting end figurene :-/), lavede jeg disse fine potteskjulere.  Alle materialerne er fra Panduro Hobby og denne fine DIY er næsten for nem til at være sand. Men ikke desto mindre er det sådan det er og jeg er VILD med den. Det tager rundt regnet 2. minutter at lave disse fine papirspotteskjulere og det er ikke kun i et landkøkken som mit, at de stråler. Et hver køkken ville nyde godt af disse og de vil også pynte andre steder rundt i huset.

dsc_7191

-Pairposerne finder du HER! og stemplet finder du HER!dsc_7181dsc_7185

Fortsat rigtig god efterårsferie, nu vil vi tage en tur i biografen. Vi skal se Storkene, jeg er sikker på det bliver et hit! 🙂

I samarbejde med Panduro Hobby

DanishEnglish