Sådan laver man verdens hyggeligeste græskar til Halloween

dsc_7147Vi har lavet græskar i weekenden og det var så hyggeligt. For første gang i år kunne Romeo rigtig være med, og vi er ret tilfredse med resultatet, faktisk er vi blevet enige om at det er verdens flotteste, hvis vi selv skal sige det;)

Efter en lidt længere “diskussion” frem og tilbage blev vi enige om at Mickey Mouse var en god ide. Han var omkring dinosaurer, Spiderman og andre ting jeg tænkte ville blive en lidt større udfordring for mine kreative kompetencer. Men alle var glade pg tilfredse med Mickey Mouse, så det blev det. For at det også skulle være lidt halloweenagtigt lavede vi ham som et spøgelse. -Et venligt spøgelse.

 

Til at lave spøgelset, brugte vi gipsbind fra Panduro Hobby. Det er nemt at arbejde med, men det sviner lidt, så det er en god idé at lave det på en bakke eller andet underlag og have et par engangshandsker på.

dsc_7023

 

Det står selvfølgelig også anført på pakken, men for at beklæde dit græskar med gips kræver det ikke andet end gipsbind og vand. Så er det egentlig blot at starte fra en ende af, men en stribe ad gangen. Til vores græskar har jeg brugt to pakker gipsbind af to ruller gange 3 meter. Det passede helt perfekt og lige præcis. dsc_7040 dsc_7034 dsc_7055

Vi lod græskarret tørre natten over og derefter startede vi med at lave ørene til Mickey Mouse. Vi fandt en kop der passede i størrelsen til at tegne formen på hans øre. Til dem brugte vi sort karton.dsc_7062

Inden vi gik igang med at male hans ansigt, tegnede jeg først med blyant, for at være sikker på hvor stregerne skulle slåes. dsc_7068

Til at optegne linerne rundt om øjne, næse og mund, brugte jeg Panduro Hobbys acrylic maker. Bagefter malede vi sammen med sort maling.dsc_7074 dsc_7079

Tilsidst pyntede Romeo ham med flagermus som også er fra Panduro Hobby.dsc_7093 dsc_7146 dsc_7154

 

Voila, fin og hyggelig udsmykning af græskar, som alle er glade for og ingen er bange for! Værsgo’ at gøre os kunsten efter:)

 

Happy Halloween!:)

I samarbejde med Panduro Hobby.