Og vinderen er…….

img_0785Så blev det endelig tid til at trække vinderen af den lækre Giveaway i samarbejde med Choko Choko Yeah. Jeg vil lige sige tusind tak for de mange deltagelser, og det er så ærgerligt at jeg ikke kan få lov at give jer allesammen en pakke, for sikke nogle fine og betænksomme ideer i vil bruge chokoladerne til:)

Men nu skal vi til det.. Choko Choko Yeah og  jeg har helt tilfældigt trukket en vinder og den heldige er…..

 

TRINE

Hold nu op, en fantastisk fødselsdag du har arrangeret for jeres lille datter.

Jeg ville lave en julekalender med chokoladerne til manden min♥, med billeder af vores lille prinsesse og små hilsner der fortæller hvor skøn en far og kæreste han er. Vi blev for nogle mdr. siden forældre til en lille pige, dette var desværre efterfulgt af en del sygdom, men han har været der 100% under dette forløb og jeg kan ikke takke ham nok for alt det han har gjort.

Trine hvis du kan sende mig en mail til leahvidt1@gmail.com med dine adresseoplysninger samt telefonnummer så hører du mere herefter:) Stort tillykke:)

DanishEnglish