Hyggelig halloween DIY med de små

dsc_7145

Mine børn er 1 og snart 3 år. Så derfor er tiden lige nu herhjemme til at lave Hyggelig halloween pynt og hyggerier og knapt så uhyygelige.

En fin og nem lille DIY sammen med de små er denne, så ikke kræver ret meget. Du skal bruge et lærred, sort og hvid maling, en pensel og en babyfod.

Jeg malede bagrunden på disse lærreder med sort blackboard paint fra Panduro Hobby. Det giver en hel speciel mat effekt som jeg er vild med.img_0820 img_0818-1

For at lave aftrykket skal den lille fod også have en gang maling. Husk at have sæbevand og håndklæde klar, så malingen straks efter kan vaskes af. Også for at der ikke lynhurtigt kommer små fodaftryk allemulige andre vegne;)img_0823 img_0824-1

Når fodaftrykkene er tørre kan man tegne ansigtet på spørgelserne. Til det har jeg brugt Panduro Hobbys Acrylic Marker. De fås i mange farver og giver et malet look, som jeg synes er rigtig fint til disse billeder.  img_0866

Man kan selvfølgelig også lave disse billeder på karton og komme dem i en ramme bagefter, hvis man ikke har lærreder. Denne DIY er super sjov for småbørn og er helt perfekt fordi den ikke tager ret lang tid, så det er også nemt at holde koncentrationen indtil slut.

Der kommer mere halloween hygge, men indtil da så rigtig god efterårsferie 🙂

DanishEnglish