Billededrys fra 1.års fødselsdag

I weekenden fejrede vi Rosa-Lia med en hyggelig fødselsdagsfest. Der var boller og lagkage, balloner og fine gaver. 🙂 Bollerne (60 stk) fik vi fra Olivers Bakery, det var jeg glad for, for det er alligevel lige lidt mange at lave selv. Der var kun 1 tilbage……. Men de var også gode!;) Kagebordet stod jeg selv for, men det får sit eget indlæg for ellers bliver det her aaaalt for langt;)

Denne banner har jeg selv lavet. Lyset gør det måske en smule svært at se, men jeg har brugt guldglimmer karton til kortene og natur papir med rosa folie til bogstaverne. Se hvordan man laver denne i mit tidligere indlæg lige HER!

-Fødselsdagsprinsessen-

Ligesom jeg gjorde til Romeos 1års fødselsdag, lavede jeg en lille fotobanner med et billede af Rosa-Lia fra hver måned fra hele hendes første år. Det blev SÅ fint og billederne genbruger jeg efter i hendes bog, som jeg er ved at færdiggøre til hende. Jeg brugte retrobilleder/polaroid fra photobox.dk. Det er så smart, for på dem kan man skrive på billederne, enten på print inden de bestilles eller i hånden efter.

Vi har nul-sukker politik herhjemme, når man ikke er gammel nok til at vide hvad det er. Så Rosa-Lia fik sin egen kage som hun hyggede sig mægtigt med. En banankage med dadler, lavet på havregryn og mandelmel. Det er ikke sidste gang den laves skal jeg hilse og sige. Jeg tror det er den bedste banankage jeg nogensinde har smagt! Den var toppet med chokolade (mest forudseendes skyld). Jeg brugte 92%, men det havde ingen interesse for fødselsdagsbarnet. Bærrene var et hit og på en tæt andenplads kom selve kagen;)

Det var det for nu. Rigtig god dag og uge til jer alle:)

DanishEnglish