Fødselsdagsglimt fra en fin piges store dag

dsc_6598HURRRRAAA for lille Rosa-Lia som blev 1 år igår:) og så kommer den: STOP TIDEN!

Det sidste år er gået helt vildt åndssvagt hurtigt! Der er sket så mange ting og nu har jeg to børn som farer rundt,  som går i vuggestue og som bare fylder huset med uendelig energi og ikke mindst glæde! Hvor heldig har man lov at være! 🙂

Hendes fødselsdag bliver først fejret ordeligt med familie og de tætteste imorgen. Men igår hyggede vi selvfølgelig også med gaver, balloner og god mad 🙂 Her kommer lidt billeder fra en fin og hyggelig dag:)

dsc_6563 dsc_6579 dsc_6577

dsc_6592

Det er fantastisk at jeg også har fået lov at få en datter. At have en søn og en datter er på mange måder forskelligt. En af de ting jeg synes er rigtig hyggeligt ved at have en datter, er alle de pige ting som nu er begyndt at blive interessant for hende. Dukker er begyndt at blive et hit, så der skal jo selvfølgelig dukkevogn og dukkeseng til. Den fine fine dukkevogn fik hun af mormor og morfar og af os fik hun dukkesengen fra SillyU som jeg i sidste øjeblik fik fat i igår, da jeg var ude at shoppe andre ting i Kærebørn Ballerup. Vi har nemlig en anden fin gave til hende, men den er selvfølgelig ikke nået frem. Så godt vi lige kunne få fat i denne fine ekstra gave:)dsc_6628 dsc_6634 dsc_6641 dsc_6621 dsc_6617 dsc_6610

Jeg havde lavet en amerikansk applepie til dessert. Den var ikke noget at råbe rigtig hurra for, så den lader vi bare ligge (sådan går det jo også indimellem;)) Men som det også var med Romeo og stadig er på mange punkter, så får Rosa-Lia ikke (raffineret) sukker. Så til hende havde jeg lavet en dadelkokos kugle. Hun synes egentlig det var sjovest at lege med den i stedet for at spise den. Men her er den altså. Opskriften har jeg tidligere delt, så den kan du finde via dette link HER!

dsc_6662 dsc_6667

Det var alt for nu.. Jeg skal igang med at forberede til imorgen;) Skøn dag og weekend til jer alle:)

DanishEnglish