fødselsdagsforberedelse. -og hvilken kage(r)???

dsc_6532Jeg er ved at forberede de sidste ting til Rosa-Lias 1 års fødselsdag. Der er inviteret til boller og lagkage. Bollerne får vi udefra. Men jeg har tænkt mig selv at lave kagen, som jo bliver til flere kager. For én er aldrig nok;) Jeg ved hvordan de skal se ud. Jeg har alt pynt osv. i hus. -Tjek lige mine hjemmelavet Ballon “cake troopers”. Er de ikke fine. Der kommer senere en How-To video på dem! 🙂dsc_6535 dsc_6546Jeg fandt også ENDELIG et pænt tal fødselsdagslys. Alt jeg har stødt på har været stribet eller voldsomme (rød, neon osv.) farver. Og det dur altså ikke ind her;)dsc_6534dsc_6544Se også lige denne engangsservice.. Det kunne heller ikke blive meget bedre hva;) Jeg glæder mig til det hele er færdigt og står klar. MEN jeg mangler en ting. Jeg har ikke helt sat mig fast på hvilke kager (smag, fyld) jeg skal lave. Er der nogle ideer/bud på, hvad jeg bare MÅ prøve??:)

 

Det er næppe nogen overraskelse mere, men jeg elsker kager.. PRØV LIGE AT SE! Det er jo som kunstværker når de laves sådan her. Det er noget med at, hvis man øver sig længe nok, så skal man nok lære det! 😉colour-drip-wedding-cakes

DanishEnglish