Lidt glimt fra min fødselsdag igår

dsc_6498

Jeg blev 28 år igår.. Ja.. så nærmer vi os, det kan jeg jo godt se på det hele;) Det er jeg heldigvis ikke bange for, men jeg vil nyde mine sidste år i tyverne;)))

Jeg havde en skøn, hyggelig og stille og rolig fødselsdag med familien, med hjemmelavet lækker mad af La Chef herself;)dsc_6510

Menuen stod på tapasfad til forret. Her var lidt forskelligt. Jeg havde blandt andet lavet noget kyllingesalat med tranebær og pecannødder lagt på æbler (fra haven). Det var lækkert. Der var også Parmaskinke og melon, dadler med creamcheese og skinke, tomat og mozzarella samt lidt ost og frugt. dsc_6506

 

Til dessert havde jeg kastet mig ud i en layercake på 6 lag. Panduro Hobby har fået det smarteste sæt med 6 fade i, som er perfekte til den slags kager. Jeg lavede en chokoladekage med hindbærmarengs creme. Jeg pyntede den med bær, frisk figen og mynteblade. Den blev rigtig god, Det er ikke sidste gang jeg laver den.dsc_6490

 

Det var første gang den lille dame skulle have nederdel på, og det var simpelthen så sødt, at jeg lige må dele et par billeder af hende;) Hun var selv meget fascineret af den. Måske meget tæt på at være ligeså fascineret som hendes mor;) hehe img_0335 img_0334

Jeg havde en skøn og dejlig dag og blev forkælet og overrasket præcis som jeg plejer. To af mine veninder kom også forbi midt på dagen med blomster, bare lige for at sige hej! Jeg ved jeg er heldig men jeg er også utrolig taknemmelig. Nu vil jeg glæde mig til endnu et år med dejlige oplevelser omringet af de bedste venner og familie. (De her blomster er dog fra min kæreste.. tjek lige den buket!) I AM ONE LUCKY GIRL!img_0336

DanishEnglish