Fødselsdagsoutfit er i hus!

dsc_6424

SOM SAGT 😉 Rosa-Lia bliver 1 år, meget snart og hun skal selvfølgelig fejres med en fin fødselsdag. Der var en debat på et tidspunkt, om hvorvidt man må kalde sine døtre prinsesser! Jeg synes det er helt og holdent op til en selv! Så længe man er ude i kælenavne, er alt fint for mig og Rosa-Lia er vores prinsesse. Anderledes bliver det ikke!

Temaet til hendes fødselsdag er måske nok egentlig også lidt derhen af. Farverne er i hvert fald guld og lyserød og det bliver også med en fin lille fødselsdagskrone. Så hun ender vel egentlig som en lille fødselsdagsprinsesse;)

dsc_6456Jeg faldt over den her virkelig fine body, og det blev den med det samme jeg så den. Teksten står med guldglimmer print og bagpå rumpen har den også fået et lille hjerte. Det er det man kalder detalje og jeg er VILD med det;)dsc_6419

Nederdelen blev et fint tylskørt, som jeg virkelig glæder mig til at se hende i. Hun kan jo gå, så jeg kan lige forestille mig hvor kært det bliver når hun skal vrikke rundt i den. <3dsc_6426dsc_6410

Jeg glæder mig virkelig til at se hende i dette fine fødselsdagsoutfit. Jeg er sikker på hun bliver så kær! Og også helt sikker på, at jeg bliver drillet af familien;) hehe.. Jeg er heldigvis så heldig, at jeg har en datter, som synes det er ligeså hyggeligt at “klæde sig ud” som jeg. Alt hvad hun kan komme på hænder og arme, bliver sat på som henholdsvis hatte og armbånd. Og faktisk ved jeg ikke, hvor hun har det fra. Jeg har aldrig gået med smykker eller accessories som sådan (se mig lige en gang, jeg skrev pynt til at starte med. det må forklare alt;) hehe), jeg har én ring jeg har fået af mikkel, og det er kun når jeg går ud, jeg har den på. Men under alle omstændigheder bliver hun SÅ fin og jeg glæder mig til at tage billeder af hende, som hun kan se når hun bliver ældre.dsc_6446 dsc_6451Alle tingene er købt fra etsy.com Alle dog ved forskellige forhandlere. Jeg elsker den side og bruger den ofte, men hvis man er ny på den, så husk lige, at der mange gange kommer told oven i prisen, da mange af forhandlerne er fra USA eller andre steder. Men jeg er aldrig blevet skuffet. Se også hvor fint kronen var indpakket da den kom med posten.

Jeg har lidt mere fødselsdagskræs til jer. Stay Tuned og ha’ en skøn dag:)

DanishEnglish