Det her må være verdens bedste fødselsdagsgave til min datter

74692f1fee419b9f5ebbdfa2c29c04e8

Rosa-Lia bliver som tidligere nævnt 1 år meget snart.

Som tiden dog flyver, det er virkelig ikke til at forstå, hmmm.! Men hvad giver man sådan en lille dame i gave. Det er klart hun ikke forstår ret meget af det nu, men det vil hun gøre senere hen, og jeg kunne godt tænke mig at give hende noget, som er personligt og som hun vil sætte pris på og ikke mindst mindes.

Da vi var i Spanien i sommers, bumbede jeg helt tilfældigt ind i det, som jeg nu har valgt skal blive hendes allerførste fødselsdagsgave. Jeg håber hun vil blive ligeså glad for den som jeg forestiller mig, og som jeg uden tvivl selv ville være blevet hvis det var mig som fik den.

Gaven bærer faktisk sin egen titel; My Life Story. Det er en tyk tyk bog, med uudfyldte sider, som skal indeholde alle mulige værdifulde minder som hun har lært sig gennem livet. Der er sidder til 100 år, så der skulle være mulighed for at få et langt liv skrevet ned med de minder som hun ønsker at bevare.dsc_6314

Her er nogle af mine yndlingssider fra bogen og jeg glæder mig til at starte den, og udfylde nogle af siderne for hende. dsc_6319 dsc_6324 dsc_6321 dsc_6326

Som før nævnt, har jeg købt bogen i Spanien i en eller anden lille butik. Nogle gange finder man bare værdigfulde fund, ved steder man mindst venter det. Derfor kan jeg desværre ikke komme med links eller andet. Men jeg er sikker på der findes noget lignende andre steder, og ellers er der jo også mange fine måder man kan lave en bog på selv. -Det er jo kun fantasien der sætter grænser:)

De fine stickers og clips er fra Panduro Hobby.

Det var alt for nu, God weekend til jer alle:)