Lav din egen fotobog, (og få 35% rabat med denne kode jeg har til jer her!)

dsc_6289Jeg elsker billeder og jeg tager mange af dem. Lige nu har jeg faktisk mere end 19.200 stk på min computer, og jeg ved at imorgen er der tilføjet endnu flere. Det værste ved at tage billeder er, at de bliver lagt et sted, for aldrig at blive kigget på igen. Det synes jeg er ærgerligt og det er vel egentlig heller ikke formålet.

Jeg har fundet en rigtig god løsning for os, nemlig at lave fotobøger. På den måde får man sorteret ud i de dårlige billeder, og det allerbedste, man får set billederne og minderne, -og det gør man ofte!

Jeg er altid bagud med mine fotobøger, og sådan er det. Men jeg får altid lavet en bog fra hver en (længere) ferie vi er på. Og det er fantastisk at have dem liggende og se på alle billederne, som bevidner om mange utrolige oplevelser.

Jeg har også lavet fotobog over Romeos første år (eller det vil sige det blev til to bøger) med 100 siger i begge:-/  (Rosa-Lias er jeg i fuld gang med) -Men jeg har allerede kigget begge bøger igennem MANGE gange og det har Romeo også. Jeg er så glad for dem og det bliver endnu sjovere for ungerne at bladre i, når de bliver ældre og skal se tilbage.

 

dsc_6282Den seneste fotobog jeg lavede, er over vores tur til Thailand i vinters. Jeg har lavet den på den hjemmeside der hedder www.photobox.dk, og her har jeg faktisk lavet mine seneste fotobøger. Kvaliteten er helt i top og der er så mange slags bøger og designs at vælge imellem. OG så er den meget nem at bruge.

Jeg har i samarbejde med Photobox.dk lavet en rabatkode til jer på hele 35% på ALLE FOTOBØGER. For at få rabatten skal du bruge koden som er: DKLEABOX. Rabatkoden gælder indtil d.23 oktober.

 

Hvis du har lavet fotobøger før, ved du jo hvorfor du skal gøre det igen;) og hvis du ikke har, så skal du klart gøre dig selv den tjeneste og lave en. Det er også en oplagt gaveide.. Måske årets mest personlige julegave er i hus??:)

Som altid elsker jeg at se jeres udgaver af de ting jeg selv laver, så tag mig endelig på instagram:) –> @leahvidt

 

I samarbejde med Photobox.dk

DanishEnglish