Sigdal Bakeri: Det perfekte knækbrød til lækker snack

IMG_8410

Når man har små børn som jeg, laver man mange snacks. Børn spiser hele tiden og det er jo heller ikke så mærkeligt, for hvem ser nogensinde et barn gå rundt.. NEVER.. de løber altid, også selvom, det bare lige er de der få skridt fra stuen til køkkenet. -Jeg ville også blive sulten!!

Som jeg har nævnt før, så går vi meget op i kost og sund levestil, ikke mindst i forhold til ungerne. Derfor er det også rigtig vigtigt for os, hvad vi putter i dem. Det her økologiske knækbrød fra Sigdal med spelt og honning er udover at være et kvalitetsprodukt også helt vildt lækkert i smagen. Man kan ligefrem smage honningen i knækbrødet, så når der skal eftermiddagssnack på bordet, som godt må være lidt lækkert, så bliver det det her vinderen.

IMG_8456

Sigdal Bakeri laver mange lækre varianter og du kan se alle varianterne og læse mere på deres hjemmeside www.sigdalbakeri.dk.   De forskellige varianter forhandles af MenY, Spar og Kiwi.

IMG_8414

Jeg forsøger ofte at gøre lidt ud af maden til ungerne, (ja bare rolig, Mikkel slipper for små dyr eller andet madkunst;)), men Romeo er vild med det og sidder mange gange længe og studerer det og fortæller om, hvad det er han ser. -Han er utrolig god til at ramme plet, og så bliver man på en eller anden måde lidt stolt. Win win 😉 hehe..

IMG_8417
PS. Det som jeg har afbilledet her, er en banan-mus fyldt med kærlighed, som sidder på en bakke af peanutbutter, badet i solens stråler. Romeo havde den selvfølgelig i første hug! 😉

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Sigdal.

DanishEnglish