Jeg har BRUG for et overblik! -Se hvordan!

IMG_7684Vi er næsten lige kommet hjem fra lang og skøn familieferie og der har jeg tilladt mig selv at holde ferie fra alt og blot fokusere på min familie og alle de minder der er så vigtige at skabe med sine børn, og jeg har ELSKET det! Det betyder så også at jeg har mange ting som venter på at blive klar til jer her.. så mange at det egentlig er blevet en lille smule uoverskueligt for mig! :-/

Så jeg har nu sat mig ned og lavet mit eget lille overbliksskema, som skal hjælpe mig til at få lidt mere struktur på tingene og ikke mindst sørge for, at jeg ikke glemmer noget!

Søstrene Grene er lige udkommet med den fedeste nye kollektion i forbindelse med studiestart, så jeg har derfor valgt at bruge nogle af deres ting (se billedet ovenfor). Det er helt vildt enkelt og pærelet at hjælpe dig selv til en mere struktureret hverdag på denne måde. Alt du skal bruge er faktisk bare et stykke papir og en tusch samt en memoblok.

Mit skema er blevet sådan her, og nu skal det bare udfyldes. 🙂

Som sagt kommer der en masse nyt og spændende her det næste stykke tid og så skal i heller ikke snydes for lidt billeder fra vores sommerfest i fredags! Stay tuned! 😉 Og rigtig god dag herfra:)

DanishEnglish