Alfie er flyttet ind!

IMG_5983

Det hele startede sådan her:FullSizeRender IMG_5987

Ja vi kan ikke komme udenom det, vi er bare heldige herhjemme! Der er flyttet en alf ind i vores have, han hedder Alfie og Romeo er VILD med det! 🙂

Hvad vil livet være uden fantasi..? -Det må være DRØNkedeligt!! Børn har den helt af sig selv, og det er simpelthen så hyggeligt og sjovt at høre på, når de fortæller historier, der naturligvis forekommer i virkeligheden. Romeo er i særdeleshed en fantasifuld lille fyr, (jeg er faktisk blevet overrasket over, hvor hurtigt det er kommet), men han fortæller s-p-æ-n-d-e-n-d-e historier så det vil noget! hehe. Da jeg selv var barn troede jeg også på allemulige ting, tandfeen, nisserne, julemanden, Peter Pan og alle de andre og hvis jeg skal være ærlig, vil jeg gerne stadig tro på der findes små anderledes væsener, såsom alfer f.eks. (Jeg tænker Romeo har fået hans livlige fantasi fra mig:-/)

Så nu har jeg altså lavet et fint lille hjem, jeg var selvfølgelig ikke klar over der ville flytte nogen ind så hurtigt, men vi har altså været heldige:)

Materialerner er alle fra Panduro Hobby, så hvis du skulle blive inspireret er det bare at komme afsted:)IMG_5817IMG_5827

  • Huset finder du HER!
  • Hegn, dør og vinduer finder du HER!
  • Mini lerkrukker finder du HER!
  • Mini spand, flaske og krukke finder du HER!
  • Svampe finder du HER!
  • Maling finder du HER!

 

IMG_5979  IMG_5976IMG_5975Disse vejskilte har jeg lavet ud af Fimo-ler og bogstavstempler. Den Fimo-ler jeg har brugt er selvlysende, så man kan se skiltene i mørke. -Det er smart!:)

IMG_5977-1 Jeg har også plantet lidt forskellige miniplanter, og det giver et rigtig fint færdigt resultat!

 IMG_5980-1 IMG_5986

Jeg har lavet denne lille alfe bolig i et hult æbletræ som vi har i vores have. Jeg syntes det passede perfekt til denne idé, men man kan selvfølgelig også lave det alle mulige andre steder. Det er jo kun fantasien der sætter grænser;) Jeg har en idé om, at denne lille Alf er ligeså juleglade som os herhjemme, så mon ikke der bliver pyntet op med julelys osv.? Vi får at se:)