Alfie er flyttet ind!

IMG_5983

Det hele startede sådan her:FullSizeRender IMG_5987

Ja vi kan ikke komme udenom det, vi er bare heldige herhjemme! Der er flyttet en alf ind i vores have, han hedder Alfie og Romeo er VILD med det! ūüôā

Hvad vil livet v√¶re uden fantasi..? -Det m√• v√¶re DR√ėNkedeligt!! B√łrn har den helt af sig selv, og det er¬†simpelthen s√• hyggeligt og sjovt at h√łre p√•, n√•r de fort√¶ller historier, der naturligvis forekommer i virkeligheden. Romeo er i s√¶rdeleshed en fantasifuld lille fyr, (jeg er faktisk blevet overrasket over, hvor hurtigt det er kommet), men han fort√¶ller s-p-√¶-n-d-e-n-d-e historier s√• det vil noget! hehe. Da jeg selv var barn troede jeg ogs√• p√• allemulige ting, tandfeen, nisserne, julemanden, Peter Pan og alle de andre og hvis jeg skal v√¶re √¶rlig, vil jeg gerne stadig tro p√• der findes sm√• anderledes v√¶sener, s√•som alfer f.eks. (Jeg t√¶nker Romeo har f√•et hans¬†livlige fantasi fra mig:-/)

S√• nu har jeg alts√• lavet et fint lille hjem, jeg var selvf√łlgelig ikke klar over der ville flytte nogen ind s√• hurtigt, men vi har alts√• v√¶ret heldige:)

Materialerner er alle fra Panduro Hobby, så hvis du skulle blive inspireret er det bare at komme afsted:)IMG_5817IMG_5827

  • Huset finder du HER!
  • Hegn, d√łr og vinduer finder du¬†HER!
  • Mini lerkrukker finder du¬†HER!
  • Mini spand, flaske og krukke finder du HER!
  • Svampe finder du HER!
  • Maling finder du HER!

 

IMG_5979 ¬†IMG_5976IMG_5975Disse vejskilte har jeg lavet ud af Fimo-ler og bogstavstempler. Den Fimo-ler¬†jeg har brugt er selvlysende, s√• man kan se skiltene i m√łrke. -Det er smart!:)

IMG_5977-1 Jeg har også plantet lidt forskellige miniplanter, og det giver et rigtig fint færdigt resultat!

 IMG_5980-1 IMG_5986

Jeg har lavet denne lille alfe bolig i et hult √¶bletr√¶ som vi har i vores have. Jeg syntes det passede perfekt til denne id√©, men man kan selvf√łlgelig ogs√• lave det alle mulige andre steder. Det er jo kun fantasien der s√¶tter gr√¶nser;) Jeg har en id√© om, at denne lille Alf er liges√• juleglade som os herhjemme, s√• mon ikke der bliver pyntet op med julelys osv.? Vi f√•r at se:)

DanishEnglish