“Morgendagensstjerner” -nemlig vores børn!

IMG_5936Libero har netop lanceret en ny kampagne, som hedder “Morgendagensstjerner”, som i al sin enkelthed går ud på at hylde de kære små blebørn, den nyeste generation, altså nemlig morgendagens stjerner. Denne kampagne vil jeg naturligvis gerne støtte op omkring, da jeg er beriget med to af disse, R og R<3 🙂 Libero har til kampagnen, lavet den sødeste lille film, som du kan se lige Her!

I forbindelse med EM i fodbold som er fra den 10. juni til 10. juli, lancerer Libero denne kampagne med et Limited Edition design af Libero Comfort samt Up & Go bleerne. Temaet er selvfølgelig fodbold og det som kommer nu lyder nok en smule underligt i nogens øre og måske fuldstændigt forståeligt i andres, MEN det er så skønt at se på nogle nye OG samtidig fine designs. Med to stk. blebørn ser jeg alligevel temmelig mange bleer i løbet af en dag, og selvom det aldrig har været en tanke der har strejfet mig før jeg stod i det, så har det faktisk en positiv effekt, at have en ble i hånden som samtidig også er pæn. …Hmmm er det volapyk, ja det er egentlig nok.. hehe.. Men det passer altså alligevel. Er der mon nogen der ved hvad jeg mener?;)

For at vende tilbage på sporet igen, så medfølger der også lidt nyttig viden til denne kampagne;) Man kan nemlig i denne periode indsamle koder i de omtalte blepakker samt Libero Touch blepakkerne. Når man f.eks. har indsamlet 10 af disse koder, kan må få en fodbolddragt i de danske farver, trykt med eget navn på ryggen. Du kan se mere om koderne og “præmierne” lige Her!

FullSizeRender IMG_5906

 

Jeg vil i den kommende tid, køre en konkurrence i samarbejde med Libero på instagram. Så følg endelig med, hvis du vil vide mere:)

Rigtig god dag, også til de skønne unger:)

DanishEnglish