DIY: krydderurtebed

IMG_5812

Jeg håber i har nydt solen og det skønne sommervejr i weekenden ligeså meget som jeg. Der er bare ikke noget bedre end sol og sommer, når de går sammen hånd i hånd.

Jeg har gang i en masse udendørsprojekter og i weekenden blev mit hjemmetlavet krydderurtebed færdigt. Jeg fik inspiration fra nettet til at lave det og gav så mit eget lille twist, som jeg selv synes er noget så smart;)

Jeg er ikke nogen videre Handywoman, men jeg ved hvad en sav og en skruemaskine er, og så kommer man faktisk ret langt. Hvis du f.eks. har en gammel palle liggende, eller måske naboen har, så bør du hoppe ud i det her lille hyggelige projekt. Det er ret tilfredsstillende at vise manden i huset og sige “Se hvad jeg har lavet!” også selvom han heller ikke er nogen videre Handyman (så har jeg ikke fornærmet nogen vel;-)). Hvis du bor i en lejlighed kan jeg godt se den måske ikke ville være helt passende, MEN, så kan du jo bare give den i gave til dine forældre! De vil helt sikkert blive ellevilde;) Måske nogen fornemmer min mindre begejstring her. hehe.

Nå videre til det, det hele handler om, HOW TO:

IMG_5735-Du skal bruge: en palle, ekstra brædder til at lukke bunden,  skruemaskien, skruer og en sav.-

IMG_5737-Sav 6 stk. brædder ud i en længde som passer til at dække hullerne/rummene af på pallen, som vist på billedet. Vend pallen på hovedet og skru så brædderne fast i bunden. Dette er nødvendigt for at have en bund til bedene som dine urte skal vokse i.-

IMG_5765-Jeg har malet mit bed hvidt med udendørstræbeskyttelse. På den måde vil mit bed også holde længere.-

IMG_5774-1 -Som en fin og sjov lille detalje har jeg brugt Blackboard paint fra Panduro Hobby.-

IMG_5809 -Det er måske lidt svært at se på dette billede. Men jeg har også beklædt bunden med en ukrudtsdug. Dette har jeg gjort fordi brædderne ikke lukker bundene i bedene helt til, og dugen vil så holde på jord og vand så det bliver i bedet og ikke falder ned i bedet under. Tilsidst skal der jord og i så er det tid til at så. Jubii:)

Send mig  heller end gerne billeder, eller tag mig på instagram @leahvidt, hvis du kaster dig ud i dit eget bed:) God mandag og uge til jer alle:)

DanishEnglish