Speciel og personlig DIY gave til Fars Dag

image1Det er Fars Dag på søndag og hvad gør man så lige der?. Dette er en skøn idé til en far fra hans små børn.

Jeg lavede dette billede til Mikkel i fødselsdagsgave, for jeg syntes at der også skulle være noget fra ungerne som var lidt personligt. Jeg blev inspireret til det på nettet og jeg synes faktisk det blev ret fint. Det er super nemt at lave og samtidig rigtig personligt, så derfor tænkte jeg at dele det med jer, -måske andre også kunne blive inspireret:)

Du skal bruge et par af hans sko, sort maling, en pensel og tilsidst en anden farve maling til aftryk af børnefusser. IMG_3884

Mal sålerne på skoene med et tykt lag sort maling. Lav aftryk på karton, lærrede eller hvad du ønsker at bruge, ved at presse hver sko forsigtigt ned uden at rykke på den. IMG_3887

Når skoaftrykket er størknet er det tid til fodaftryk. Det gør du på samme måde, ved at male fussen med en pensel og din ønskede farve maling, for derefter forsigtigt at presse ned på aftrykket af skoene. -Vask hurtigt og grundigt efterfølgende:) IMG_3947

Jeg skrev min tekst med en sort tusch og med lidt tykke bogstaver. Når alt er tørret helt op kommer du tilsidst dit maleri i en ramme. Dette var også min intention, men den ramme jeg havde købt var selvfølgelig for lille, så det må i altså lige forestille jer i stedet for. Ihhhh:-I IMG_3944

Hvis nogen bliver inspireret til at lave noget lignende, vil jeg elske at se det. Så send meget gerne et billede hvis i har lyst:)

Rigtig god dag herfra:)

DanishEnglish