Nu kan du vinde skøn klapvogn, perfekt til sommerferiens udflugter eller rejser

IMG_5204

Juhuu, jeg har en skøn konkurrence klar til jer i samarbejde med Jollyroom.dk.

Du kan nemlig lige nu vinde denne skønne paraplyklapvogn fra Petit chérie som har en værdi af 2495kr. Den er perfekt at have med på tur eller rejser, da den ikke fylder ret meget når den er slået sammen. Den har drejehjul så den nemt kan komme rundt om et hvert gadehjørne og så medfølger der en bakke med to kopholdere, som altså er et must, når man er ude og gå. Det vil jeg i hvert fald mene;)

Jeg kan skrive mange gode ting om denne vogn, men jeg tænker at det er sjovere at få skudt konkurrencen igang så vi kan finde den heldige vinder. 🙂 Men er du nysgerrig for mere så kan su læse alt om den Her!

For at deltage skal du blot skrive i kommentarfeltet herunder, hvorhen du vil tage vognen med på tur.

Konkurrencen slutter på søndag og vinderen bliver offentliggjort herinde:)

Held og lykke og GOD dag:)

373429373430 373446

169 kommentarer

 • Matilde

  Jeg sidder her højgravid med vores søn nr. 2 og vi har faktisk aldrig haft en klapvogn og det tænker jeg vil være helt fantastisk her til nr. 2. Ligegyldig hvor god og smart en barnevogn man har – ja – så fylder den altså meget og ikke mindst i forbindelse med rejser. Vi elsker, at drage til storbyer og vandrer dem tynde og her vil en sådan sag være helt perfekt. Vi har en tur til New York et sted ud i fremtiden, når lillebror er blevet lidt større – så her ville klapvognen komme med 😉
  mvh Matilde Svenstrup

 • Trine Hansen

  Hold nu op den gad jeg godt vinde . Har er skrummel af en barnevogn, som er skide god at sove i og gå længe ture i skoven ..
  Men den er altså ikke handy nede i byen, eller hurtig lige at smide i bilen ..

  Ville helt klart bruge den til alle vores strøgture, når vi skal besøge faster inde i København , eller når mormor passer og lige skal have et hurtigt transport middel , så hun ikke behøver at bære ? Den ville være helt perfekt , også er den jo samtidig med ret fin ??

  Kh Trine , Vejle

 • Mille

  Hold op hvor er den fin ?
  Jeg skal for første gang ud at rejse med min lille datter Klara til sommer ☀️ Vi skal på bilferie til Kroatien og har besluttet at barnevognen er alt for stor at slæbe med, så derfor vil den klapvogn virkelig falde på et tørt sted. Den er så fin og virkelig tøset ? Jeg krydser alt hvad der krydses kan. ?

 • Melissa

  Ih den er fin! Jeg vil bruge dem til mandater Isabella som vil elske at sidde i den når vi skal til Paris eller alle sommerens udflugter til reepark, Djurs sommerland mv ?

 • Mette

  Være dag fra jeg fik den til og fra børnehave og handel har Nemlige ingen bile

 • Matilde

  Jeg vil tage den fine vogn med ud i det danske sommerland, og nyyyyde at man selv med (snart) tre børn og en lille bitte bil godt kan komme på tur 🙂

 • Maria Thorsen

  Jeg ville nappe denne lækre vogn med når jeg skal på ferie til Tyrkiet den 20 juni ! Skal have min lille nevø med på 7 måneder så det er bestemt et must at have en god klapvogn med !

 • Mia

  Klapvognen skal ud og kører Danmarks foretorve, parker og seværdighedssteder tynde 🙂

 • Sabrina

  Vi ville helt klart tage den med når vi skal på familie besøg til Esbjerg <3

 • Christina Vixø

  Jeg ville tage klapvognen med på ferie til Tyrkiet i starten af juni, hvor vi skal rejse for første gang med vores datter på 8 mdr. Nervepirrende for en første gangs mor 😉

 • Mette Jensen

  Vi venter os en lillesøster til august og deg betyder at storesøster på 2,5 år skal ud af barnevognen, derfor ville denne klapvogn være perfekt for os da vi ingen har. Mine forældre har sommerhus i Ebeltoft og planen var, at når lillesøster melder sin ankomst tager vi 14 dage derude bare os 4 g nyder hinanden og en masse ro. Vi tænker at vi skal på en masse ture ind til byen, en Ree park og andre forlystelser så storesøster kan få en masse opmærksomhed, men da lillesøster skal have barnevognen mangler vi en klapvogn til små trætte ben ? Vi krydser finger for at vinde og ser frem til en dejlig sommerferie som en familie på 4 og ikke kun 3 i år ?

 • Josefine

  Årh det er lige sådan en vi står og mangler til vores første sommerferie sammen som en lille familie. Vi ved endnu ikke destinationen, men vi skal på en afbuds charter rejse i uge 28 ?
  Håber sådan det bliver os! ??

 • Cecilie Søndergaard

  Den vil være perfekt til at have med en tur i Bonbonland med resten af familien eller måske en tur i sommerhus henover sommeren! ?

 • Ida

  Den vil være perfekt på vores ture i Danmark i sommerferien. Zoologisk have, Bakken, Legoland, stranden og skoven.

 • Maria Thorsen

  Jeg ville nappe denne lækre vogn med når jeg skal på ferie til Tyrkiet den 20 juni ! Skal have min lille nevø med på 7 måneder, så det er bestemt et must at have en god klapvogn med ! ?

 • Isabella andreasen

  Hej Lea.
  Fed konkurrence, så jeg prøver lykken 🙂
  Vi skal en tur til Grækenland i juli måned, hvor vi skal prøve at sejle rundt i en lille sejlbåd med vores dreng.
  Så hvis vi vandt klapvognen skulle den helt sikke med på vores tur 🙂
  Den ville være genial at have med, når vi skal ligge til i havnene og udforske de små byer vi kommer til 🙂
  Vi krydser fingre.
  Mange hilsner Isabella

 • Mathilde

  Hej…
  Den vil da komme alle steder medlem på tur.. Perfekt når man også skal have barnevognen med til den lille – selvom vi har en stationcar så er der ikke altid plads til både barnevogn og klapvognen til den store…

 • Camilla Bertelsen

  Jeg ville tage den en tur med til Amager til min dejlige veninde der lige har født en lille datter 6 uger for tidligt. Er sikker på at hun ville elske at have lille Aura med på tur når hun bliver lidt større 🙂

 • Julie D. Larsen

  Jeg ville tage min lille søn rundt på ture her i Dk i den, og så ville den være fantastisk og praktisk at have med til Mexico, hvor min kærestes familie bor. ☺️

 • Karina søgaard

  Den vil være perfekt at have med til oktober når vi skal til Tyrkiet med min datter som kommer til verden om ca 5 uger. ?

 • Sille

  Jeg ville tage den med ud og rejse når vi skal fejre min svigermors 60 års fødelsdag på Malta 🙂

 • Pernille D.

  Den skal med når hele familien skal til Spanien og fejre vores lille piges Farmor som fylder 60 år ☀️??

 • Isabella andreasen

  Hej Lea.
  Fed konkurrence, så vi prøver lykken ?
  Vi skal en tur til Grækenland og sejle rundt i en lille sejlbåd. Så her skulle den fine klapvogn med os på tur. Den vil være genial når vi skal gå ture rundt i de små byer og havne vi kommer til.
  Og da den er smart og fiks ville den være praktis når vi skal sejle, da den ikke fylder meget 🙂
  Hilsner fra lille William og Isabella

  • Isabella andreasen

   Hov jeg kom til at kommentere to gange ? Troede ikke min første kommentar kom frem, så skrev igen. Beklager ?

  • leahvidt

   Tillykke Isabella. Du er den heldige vinder!:)

 • Michéle Kristiansen

  Vi skal på sommerferie i Kroatien til sommer med vores to børn. Og da vi skal afsted med campingvognen vil det være lækkert men en klapvogn som ikke fylder for meget et sted hvor pladsen i forvejen er trang?

 • Camilla

  Jeg vil forære denne skønne vogn til min søster der næsten lige er blevet mor! Hun har sammen med sin kæreste planlagt at rejse rundt i forskellige lande om nogle måneder- her vil den være perfekt til!! 🙂

 • Stine R

  Uh den ville være perfekt til gode ture med lillepigen ud i den danske sommer og ikke mindst til en sommerhusferie som venter. ???

 • Julie Høj

  Ihh hvor er den bare smuk den klapvogn, den vil være perfekt til vores lille prinsesse ??
  Den skal helt sikkert med ud på eventyr i hele verden. Og hvad vil være bedre end at vores lille pige kan sidde på 1. række i ægte prinsesse/Petit Chérie stil ?????????
  Krydser fingre ?

 • Mia Thomsen

  Den vil passe perfekt til en tur rundt i Danmarks smukke byer og selvfølgelig hvis man vil ind og drikke kaffe med veninderne på Århus gågade??

 • Belinda

  Den ville have være perfekt at have med til Rhodos når vi skal på vores første familieferie med vores søn på 8 måneder..?????
  Vi krydserALT for at være de heldige..???☀️

 • Caroline sørensen

  Den ville gør så meget lykke her henover sommeren, hvor vi skal rundt på div ture med vores datter for første gang☀️??

 • Birthe Sjørslev

  Den ville være perfekt at have til mit lille barnebarn ?Når vi skal en tur til Legoland.

 • Kristine

  Den skulle med til Grønland. Så må vi se om den kan klare fjelde også. 🙂

 • Maria Thorsen

  Jeg ville nappe denne skønne vogn med, når vi skal til tyrkiet den 20 juni! Skal have min nevø med på 7 måneder, så det er et must at have en god klapvogn med !

 • Mathilde

  Den vil være perfekt til alle sommerens ture: i Legoland, i Djurssommerland, i givskud i sommerhus og hvad ellers sommeren bringer…

 • Nana Vagndorf

  Den vil jeg gerne vinde til Vitus på halvandet år, så vi kan bruge den til sommeren udflugter i Legoland og Givskud zoo ❤️

 • Xenia

  Da vi skal holde ferie hjemme i år, ville den være perfekt til turene i Københavns zoo, bonbon-land og bare til de lange gåture med min elskede datter på 2 år og vires hund ???

 • Anne-Sofie Hvidbjerg

  Den vil være perfekt at tage med på ferie i september. Vi ved endnu ikke hvor ferien går hen, men min søn vil være ca. 9 måneder i september:-)

 • Trine

  Den vil jeg helt sikkert bruge med det samme – da jeg rejser ofte med den mindste på 12 mdr.

 • Karina

  Klapvognen skal med rundt i det danske land (Nordjylland, Sønderjylland & Sjælland)

 • Fie N. Petersen

  Jeg ville tage til Nordjylland med min kommende søn og besøge min bedstemor næste forår, og lade hende gå med klapvognen i Bangsbo skoven i Frederikshavn, så hun stolt kunne vise sit oldebarn frem.
  Jeg ved, at min bedste elsker foråret – hun nyder at se på den blomstrende natur – og vi plejer som regel at besøge Bangsbo skoven og spise en is. Men i år er jeg sengeliggende under min graviditet og kan ikke besøge hende.
  Min bedste er dårlig gående, så hun har problemer med at besøge mig på Sjælland, men hun glæder sig så ubeskrivelig meget til at blive oldemor til august, så hun planlægger alligevel at besøge mig hen over sommeren. Derfor synes jeg, at hun fortjener en rigtig god gåtur med sit kommende oldebarn ❤️

 • Vera pedersen

  Jeg vil tage lille Melanie på 3 måneder med til Kbh til august når vi skal over og besøge onkel bo og også i Tivoli og kanal rundfart. Kunne være så fedt at vinde den, vi har ikke købt klapvogn endnu ?

 • Camilla

  Jeg vil medbringe den til min første ferie til Grækenland med min lille datter Victoria på 6 måneder. Det er vores første rejse som en lille familie og må ærligt indrømme jeg frygter lidt transporten samt turen dernede med vores store Emmaljunga Big Star, så ville blive overlykkelig for en dejlig klapvogn som min datter kan nyde i varmen ❤️ Jeg krydser alle mine fingre for at vinde den skønne klapvogn ?

 • Pia Sroka

  Jeg vil tage vognen en tur med til Legoland. 🙂

 • Lea Kaysen

  Den skal bruges til udflugter til smukke Himmelbjerget og i sommerhus næste år, når vores længeventede ønskebarn bliver stort nok til den lækre sag ?

 • Henriette madsen

  Åh den ville være super god til når vi skal på baby a ‘s første ferie til tyrkiet?

 • Rikke Nielsen

  Jeg ville tage den med på vores rejse til Thailand i august ??

 • Mie

  Vi skal til Mallorca til oktober med min datter, der på det tidspunkt er 7 måneder. Der skulle den helt sikkert med. Og så skal den ellers følge os hele sommeren, i stedet for vores monstrum af en barnevogn.

 • Xenia

  Da vi skal holde ferie hjemme i år, ville den være perfekt til nogle af de udflugter vi har talt om at skulle på til fx zoo, sommerland Sjælland og bonbon-land. Samt være fantastisk til de daglige gåture med min elskede datter på 2 år og vores hund ???

 • Dorthe

  Jeg ville tage den med i sommerhus i sommerferien. Super konkurrence ??

 • Maria Kristensen

  Den vil være perfekt til vores ferie til Grækenland. ☺? derudover har vi heller ikke købt klapvogn endnu, så det vil være så dejligt at vinde.

 • Camilla P

  Jeg vil tage den med på en masse ture rundt om i Danmark næste sommer 🙂

 • Christian

  Jeg vil tage vognen med på en tur i givskud zoo ☺??

 • Stine Kristensen

  Jeg vil tage den med på alle de ture, som sommeren bringer med sig 🙂

 • Julie Petersen-Jønch

  Jeg vil tage klapvognen med på vores ferie til Lalandia ? Vi har en lille bil så den vil passe perfekt ?

 • Malene Krog

  Jeg ville tage vognen med hen til oldemors kolonihavehus. Det bliver så hyggeligt med grill, selvdyrkede jordbær og den lille i klapvogn. Lad mig vinde! 😀

 • helle

  jeg har bil så der vil jeg tage den med dejligt nemt når man skal på en tur ud i det blå og det aller bedste jeg bliver farmor om 4 uger så det er til mit barnebarn hvis jeg er heldig 🙂

 • Eva Jørgensen

  Ned i vores dejlige skov eller ud til vandet

 • Kinnie Linnet

  Jeg ville tage min mindste kusine på 2 å, en tur i zoologisk have, det længe siden vi har været der, og med sådan en lækker en ville turen blive meget bedre 🙂

 • Stephanie Christiansen

  Jeg vil tage den med over alt sammen med min datter 🙂 Men den vil især være nyttig når vi besøger familie i kbh. Håber 🙂

 • Camilla

  Når vi skal til Heide parken i Tyskland til Juli☺

 • Louise

  Vil tage klapvognen med på min datters første ferie til sommer. Sofie vil da være 4 måneder, og turen går til Sydfrankrig ☀️

 • Maria Pedersen

  Jeg ville tage den med på tur, når vi blandet andet skal i Lalandia og Djurs Sommerland, sammen med svigermekanikken.

 • Susanne Rasmussen

  Jeg vil tage den med på shoppetur til byen

 • Kristina

  Jeg vil tage den med til Kreta til september ☀️??

 • Tina Falk

  Jeg ville tage klapvognen med på tur i Legoland, når vi besøger familien på Fanø, i Svendborg og København☺️ Klapvognen ville blive brugt dagligt, da en lillesøster snart kommer til verdenen og skal bruge barnevognen ☺️

 • Stine

  Skal helt klart bruges på sommerens ferier og ud flugter ???
  Vores klapvogen måtte desværre lade livet under flytning hvor der der skete nogen i det ene hjul ?? øv øv hvor vi savner den.
  Så vi krydser alt og håber vi vinder ???

 • Louise L

  Min søn skulle helt klart være den heldige ejer af denne skønne klapvogn, når vi hen over sommeren skal bl.a til zoologisk have, skåne dyrepark, og astrid lindgrens by i sverige. Det hele er en første gangs oplevelse for min søn, så han skal da sidde behageligt når man skal rundt og besøge sådan nogen spændende steder 🙂

 • Tugba G

  Lækker klapvogn? Jeg ville helt klart tage den med på udenlandsrejser og udflugter i DK.

 • Christina

  Jeg vil tage den med på sommerens familieferie til Kreta, så lille Alva kan føre sig frem med både charme og stil ???☀️

 • Camilla

  Vores søn får en lillesøster indenfor 3 uger og vi står derfor og mangler en fin og nem klapvogn til de mange ture vi sammen skal på henover den næste tid. Både mor, far og storebror (og ikke mindst lillesøster) vil få glæde af klapvognen, da den ser så mobil og handy ud. Dejlig nemt, da sommeren byder på masser af ture i Danmark – som jo byder på både skønne sensommeraftener og blæsende eftermiddage. Den klapvogn er lige noget for os 🙂

 • Susanne

  Vi venter en lille skøn skaterboy? til september som blev produceret på en dykkerferie på Philippinerne og har inden sin ankomst både været på ski i Sverige og Canada og vandretur i Norge. Så hvis tingene går efter planen skal denne skønne klapvogn da med os ud i verdenen hvor vi om knap et år starter med to måneder i Thailand eller på Bali ?☀️??????

 • Janne

  Jeg vil elske at have denne med til mine to små, når vi drager afsted på ferie søndag d. 5 juni. Derudover er den jo perfekt til vores Legoland ture ☺ Tak for tippet med kokosis- de var et hit ?

 • Ida

  Hvor er den bare smart!! Den er jo perfekt til både fly og biltur og særligt til en som mig, som oftest rejser med bus, idet jeg ikke har bil, idet den ikke fylder så meget.
  Vi har endnu ingen planer, men mon ikke vi ender et sted alligevel? 🙂

 • Charlotte Thaulow

  Jeg vil tage en tur ud i naturen med min datter. Lige pt. elsker hun snegle (som hun dog kalder negle) og egern er et kæmpe hit (disse kan dog være meget svære at finde, haha).
  Hun elsker, når vi går tur med vores hund og generelt elsker hun bare at være udenfor.

 • Anette Ninon

  Den er uundværlig alle vegne, superflot.

 • Alberte

  Jeg ville tage ud i det danske sommervejr med min nevø 🙂

 • Louise O

  PÅ udflugter så som Zoo, Tivoli osv. Eller med i sommerhus..

 • Christina

  Super smart. Jeg ville tage den med på tur til Møn når vi skal i sommerhus. Den ville være super at have med når vi eksempelvis skal til hyggelige Nyord. ☺️

 • Julie Elsborg

  Nøj den ser flot ud! Hvis jeg vandt klapvognen, ville vi tage den med på sejlerferie til sommer ?

 • Susanne

  Vi venter os en skøn lille skater Boy til September som blev produceret på en dykkerferie på Phillippinerne og inden hans ankomst har han været på skiferie i Sverige og Canada plus en vandretur i Norge.
  Så denne skønne og praktiske klapvogn skal med os ud i verdenen og hvis alt går som vi håber starter vi med to måneder i Thailand eller på Bali om et lille år med masser af kvalitetstid til vores lille nye familie.

 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg vil pakke en lækker madpakke og tage min nevø med i zoologisk have – det vil være fantastisk at dele sådan en oplevelse med ham. 🙂

 • Marianne P

  En sommertur i zoo

 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil tage den med til Mallorca i sommerferien og ellers på alverdens udflugter i dejlige DK.

 • Pernille

  Jeg vil tage den med til Canada til sommer, når vi skal på familietur med vores to sønner på 2 og 3 🙂 De vil elske at få en lille gåpause med sådan en lækker klapvogn 🙂

 • Dinna Hytting

  Det kunne være dejligt at vinde den til min søn, så skulle vi ud og trave en masse ture i det fri 🙂

 • Belinda Hartig

  Efter 3,5 års kamp venter vi en lille ny til efteråret. Så den skal helt klart luftes til næste sommer. Vi elsker at gå lange ture og denne lækre klapvogn skulle luftes i både zoo, Bonbonland , Tivoli og hvor vi ellers skal hen og hygge ☺️

 • Tina M

  Hej Lea!

  Ville tage den med rundt her i vores sommerferie, som vi skal holde hjemme i Danmark. Har aftalt med de ældste at vi skal på kanalrundfart, i Sommerland Sjælland, lidt i sommerhus hos min familie, til Ledreborg Slot, og så vil de altså også gerne rundt og se hvor det er at dronningen bor :o) Så den klarer vi da :o) Lille Mikkel på 15 mdr, ville nyde godt af en lækker ny klapvogn, og hans mor ville nyde at have plads til både vand til ham og kaffe til mig selv ha ha :o)

  Mvh Tina

 • Anja

  Jeg ville tage den med til Bornholm hvor vi skal holde 2 ugers sommerferie?❤️☀️

 • Rikke Larsen

  Givskud Zoo! er kæmpe fan af det sted 🙂

 • Birgitte

  Som jyde i København, som ofte (1-2 gange i måneden) besøger veninder og familie i Jylland, kunne det bare være lidt rart med en frækt lille model til H. Jeg har en Emmaljunga (combi) klapvogn, og den er altså lidt stor og kloset. Det kunne være lidt rart med en mindre, som er nemmere at svinge ind og ud af DSB-togene og fylder knap så meget i mine forældres bil, så der også er plads til dem. 😉 Desuden skal vi HELE familien i sommerhus i uge 29, så der kunne den rigtig bruges, når vejret er lækkert og vi skal til stranden eller et smut på restaurant.

 • Isabella

  Vi venter vores første barn til august. Og lillemanden skal kører med stil så det vil være en virkelig lækker præmie at vinde.. Vi har ingen store rejseplaner de næste mange måneder men sådan en fin klapvogn kommer også til sin ret alle steder så hos os skal den nok komme land og rige rundt og måske også udenfor landets grænser 🙂

 • Pia Rotbøl

  Den skal helt sikkert med på camping

 • Daniella Lind

  Jeg vil bruge den når vi skal en måned til sydspanien til sommer, for at besøge min mor der bor dernede. Så en paraplyklapvogn som denne, vil blive brugt tit ☺️

 • Liselotte Nielsen

  Sikke en flot klapvogn. Den ser ud til at fylde meget lidt, så den kan være i en lille bil og komme med på mange skønne ture til skov og strand hen over sommeren:)

 • Layla Verona Lindskow

  Hvor er den lækker!!! Og den skal da
  med ned til Maribo Sø på nærmest daglig basis. ?

 • KFG

  Jeg ville tage på shopping i Odense 🙂

 • Sandra M

  Jeg ville bl.a. trille rundt med min lille Kastanie når vi skal til Kreta. Jeg er vild med alle dens super smarte funktioner og så dejligt med en klapvogn der kan ligges så langt ned i ryggen 🙂 Håber vi bliver de heldige!

 • Pia Christiansen

  Jeg vil tage den med ud i det danske sommerland på små udflugter med den kommende storebror, da vi ikke skal på ferie da jeg har termin med lillesøster/lille bror midt i ferien ☺

 • Rikke Larsen

  Jeg vil tage klapvognen med i skoven og nyde nogle lange gåturer

 • Sarah

  Den skal med på en masse oplevelser i vores skønne land, også til udlandet til foråret, hvor den tur går hen det er endnu uvist:) Men afsted det skal vi, når vi snart går fra 2 til 3 <3

 • Carina

  Hvis jeg vandt ville jeg blive ovenud glad og føle mig meget heldig. Står ikke lige og skal på ferie i år.
  Men mig og min søn skal da hver dag ud på en lille tur i vores skønne land ????

 • Camilla Hovej

  Den skal da vise frem på tur rundt om Damhus søen 🙂

 • Birgitte

  Test 🙂 Indsendte en besked i går, som ikke fremgår 😉

 • Signe Rasmussen

  Hvor er det dog en fin klapvogn. Den vil jeg bruge hver dag til min datter, ikke mindst i sommerferien, hvor vi skal gå det danske land tyndt, spise jordbær, bade, kramme og meget mere. Vores bil er for lille til to store vogne, og da vi netop er gået fra 3-4 i vores lille familie, vil den passe fantastisk i bilen og gøre vores færd rundt i Danmark meget meget lettere.

 • Sandie

  Den skulle både en tur med til Bornholm og Thailand. Ville være lækkert med en luftig og let sag, at have med ?

 • Laura

  Vi kunne virkelig godt bruge en rejsevenlig klapvogn 🙂 – Fx til når vi skal til Spanien med svigerfamilien.

 • Louise P

  Vi har lejet et hus i Grækenland og skal afsted hele familien. Sivota skulle være Grækenlands Caribien, og er ikke så charter som andre steder. Det ville være så smart med denne klapvogn til min søn så vi slipper for at slæbe vores almindelige tunge vogn med. Den vil også være god i sommerhus ?. Og så er den så meget pænere end andre paraplyvogne! Ha en skøn sommer!

 • Eva O.

  Jeg ville tage klapvognen med på småture rundt omkring i Danmark og på småture i byen her under min barsel. Den ville helt sikkert også være god til lufthavnen og ferierne i udlandet, når den tid kommer 🙂

 • Britt

  Jeg ville tage den med ind til Kbh som en overraskelse til min Lillebror og Svigerinde som venter deres første lille guldklump (en lille pige)

 • Betty Jacobsen

  Den skal med, når vi skal passe vores yngste barnebarn. Den er nemmere at have med i bilen.

 • Monica Figgé Jensen

  Vi skal en tur i Fårup Sommerland, så der vil den være skøn 🙂 Det er pt. det eneste der er planlagt, men der kommer sikkert mere , som vi kommer tættere på ferien. Men ellers er der også lækker natur her i området med havnen, strand og skov 🙂

 • Rikke s

  Den Skulle helt klart med til vores rejse til Hurghada 🙂

 • charlotte

  Jeg vil tage den og barnet med til Legoland, når vi tit og ofte skal udnytte vores årskort.

 • Connie A

  Jeg vil forære den til min veninde og vil vil tage hendes skønne datter med på tur til Jespershus Blomsterpark 🙂

 • Maria

  Jeg har en lille datter på 11 måneder og jeg ville tage i zoologisk have og bare bruge den til alle de ture jeg går. ???❤️

 • Sidse

  Den skal med til Tyrkiet en måned ???

 • Karina

  Jeg vil bruge den til min søn når vi skal på sommerferie med mine forældre, min søster og nevø. Den vil så kunne gå i arv til min søster som er gravid igen?

 • Pia Hansen

  I zoologisk have

 • Lene

  den vil være så fin til min lille pige på snart 8 mdr. Den skal med rundt på alle turene hele sommeren, lige fra københavner tur, Djurs sommerland, men også en tur til Italien 🙂
  Og så smart med kop holder til to, så er der både til mor og datter 😉

 • heidi

  Hvis jeg er den heldige vil jeg tage den med i sommerhus ??☺

 • Michelle

  Den ville passe perfekt i min lille bil. Ville bruge den til skoven og shoppeture med min datter.

 • Lykke Isabell

  <3<3<3 Den er så fin og mega praktisk <3<3

  Vi vil tage den med på vores Kør-selv-ferie, til I talien, vi mangler en klapvogn og bilen bliver godt fyldt op, så vil være SÅ fantastisk at vinde <3<3

 • Mille Ejsing

  Jeg ville tage min datter på snart 4 mdr med på tur til Legoland, zoologisk have ol ? Ville ønske at jeg kunne skrive et dejligt varmt sted men det må blive til næste år da min mand ikke vil rejse når hun er så lille. jeg misunder dig virkelig Lea at i rejser med lille R ?

 • katrine

  Jeg bliver mor i Juli måned, så der går lidt tid inden jeg kan tage vognen i brug, men det ville være fantastisk at være godt forberedt med denne klapvogn, der bare ser perfekt ud <3

 • Pernille Nielsen

  Jeg vil tage den med på ferie om en uge hvor jeg skal til rhodos med min datter, søn og mand ??❤️

 • Mia Gøtze Hansen

  Jeg vil tage min søn med til Jylland i sommerferien og så vil det selvfølgelig være rart at have en lækker vogn til lillemanden

 • Emilia Liva Huusfeldt

  Den skulle med os til Rom og til Thailand ?☀️

 • Helene HH

  Wow, det er en lækker og lille klapvogn,
  den ville komme med til London, og hvis jeg er heldig på en tur til Berlin med.

  Jeg er med! Krydser!!!

 • Louise Hansen

  Den må jeg da vinde. I så fald ville det blive en dåbsgave til min lille niece og så ville jeg glæde mig til at bruge den til fremtidige udflugter i zoo eller lign. med hende, min bror og svigerinde.

 • Anita

  Jeg ville tage den med i Disneyland Paris til sommer, til min lille datter på 1 år. Nem, lækker og handy lille vogn ?

 • Sarah Nørgaard

  Jeg vil elske at tage vores lille guldklump med på tur i den lækre vogn ? Bla til Vesterhavet, på gåture til bedsteforældrene (der bor få km fra os), samt gåture i byen og ved sommerhuset – og så skal den da med os på ferie rundt i verden, så lillepigen kan være med til det hele, og samtidig have det som blommen i et æg i den fine klapvogn ??? vi krydser fingre ???

 • Tina M

  Jeg vil tage min datter med en tur i zoologisk have ?

 • Bojana

  Ih hvor ser den fin ud 🙂 Hvis jeg vinder så skal vognen (med min datter i 🙂 ) opleve Serbien, Kroatien, Italien og Prag denne sommer. Det er vores første roadtrip, så smart at den fylder så lidt 🙂

 • Christina buhl

  Jeg ville tage den med på vores bryllupsrejse her i august – og vi tager begge vores børn med… Og ellers bare til at vores gå ture ved gyldensteen inddæmmede strand (Fyns smukkeste natur)

 • Caroline sørensen

  Min datter på snart 1 år. ville elske den?❤️ Og det ville hendes mor ikke mindst også?? Den ville være helt perfekt og vil gør stor lykke, her til vores første sommer sammen som familie.

 • Anita

  Den er meget fin og lige sådan en vi kan bruge til at gå sommer ture i Danmark og tage med på vores ferie til Portugal 🙂

 • Camilla Nygaard otto

  Det skal med på sommerferie her i dk og når vi rejser til okt.
  Ville elske at vinde den til min datter ??☀️??

 • Matilde Rose Salemonsson

  Den fine klapvogn skal med ombord på vores lille sejlbåd, når vi til sommer tager 3 uger rundt i dk med vores datter på 9 mdr ?❤️Det er Frejas første lange sejltur, så det ville være perfekt med sådan en god klapvogn vi kunne have med ????

 • Katrine Greiersen

  Den skal med på sommerferie i Jylland i år – og så en tur til Saint croix næste år. Begge steder vil min yngste søn få stor stor glæde af den:-)

 • Anne

  Jeg vil helt klart bruge den på en shoppetur gennem gaderne ? Så man ikke behøver bilen og samtidig ikke skal slæbe på bebs ?

 • Annette J

  Den skal bruges på når der skal shoppes 😀

 • Sofie Amalie

  Jeg ville elske at vinde denne skønhed til min datter Esther på 1 år. Vi skal snart på ferie og vil så gerne fræse rundt med hende i den og er ikke i tvivl om at hun vil blive ligeså lykkelig som mor 😉 Den vil blive flittigt brugt både til ferien, men helt klart også i hverdagen til og fra vuggestuen. Vi har en ældre model fra storebror, som er ved at stå af, så det ville være en dejlig gave at starte sommeren i gang med ?? Vi krydser fingre ?

  Sofie Amalie

 • Kristina fellner Broderfeldt

  Vi har en datter på 9 mdr , men skal være forældre igen til oktober nu til en lille dreng. Så vi mangler faktisk endnu en klapvogn ??
  Vi rejser meget. Har lige været på Maldiverne hvor vi lige præcis stod og manglede sådan en smart klapvogn som ikk fylder så meget. Lige om lidt rejser vi til Mauritius og næste måned Italien og USA. Så den vil være helt perfekt???☺️

 • Louise D

  Den skal helt klart med os til både Mallorca og Afrika. ???☀️

 • Maria

  Sikke en fin klapvogn! den kunne vores datter godt bruge til sommerens ture rundt i Danmark og Sverige på besøg hos familien?

 • Christina Blomhøj Steiniche

  Årh det er lige sådan en vi står og mangler. Og med en lillebror på vej, ville det være en stor hjælp at vinde sådan en.
  Den skulle både bruges i hverdagen til de hurtige ture og på kommende ferier. Først af storebror og senere lillebror. ?

 • Michelle Theill Nørgaard

  Enten skal klapvognen med på ferie til farmor i Aalborg eller en tur til syden i efteråret. Det kunne også være mest at have den med en tur i zoo i det her dejlige vejr ?☀️

 • Louise Holmsgaard Wessberg

  Yndig klapvogn ??? vil være perfekt til Lærke til vores sommerferie i Nordsjælland denne sommer i Liseleje og Tidvilde. Kompakt og med drejehjul, lige en klapvogn vi virkelig mangler ???? Og kopholderen – det er jo genialt!!

 • Malene Lund Traulsen

  Jeg ville helt klart tage en tur i Tivoli Det kan godt være hård for de små ben at gå rundt hele dagen, og så vil det være rart med noget lækkert at sætte sig i og tage et hvil?

 • Philippa skov

  Jeg vil tage min lille ny og vognen med på eventyr!! Når jeg føder lige om lidt, er jeg også flyttet til et nyt område, på spidsen af Amager tættere på naturen og med højt til himlen. Der er massere af nye vider der skal undersøges og dejlige steder at tage en middagslur i skyggen for lille manden eller damen!

 • Anne

  Lækker klapvogn! Jeg vil tage den med til Ree Park en tur! Ville være så lækkert at vinde en klapvogn når budgettet er stramt! ☺☺

 • Louise

  Vi tager snart en uge til Cypern, der vil den være helt perfekt!

 • Mie S

  Vi ville tage den med til Santa Susanna i Spanien om 1 måned !! 🙂 vores første ferie som 3 <3

 • Tina Klausen

  Vi skal snart til Skiathos, der ville den være helt perfekt ☀️??

 • Lærke Andersen

  Nu har jeg ikke børn, da jeg kun er 18, men passer børn, hvilket jeg efterhånden har gjort i mange år ❤️ Den yngste har lige nu brækket benet, så det ville være så dejligt, hvis jeg havde en klapvogn, som jeg kunne bruge til at transporterer hende rundt i, istedet for den meget ustabile rullestol ? Efterfølgende vil jeg så give den til min storebror og hans kæreste, da de venter en lille en til december, og ved de ville blive så glade ?

  Keep up The good Work – du er en fantastisk blogger ?

 • Ida

  Min svigerinde og veninde får to sommer piger ????! Kunne være lækkert, hvis jeg også havde lidt udstyr klar til de små piger kommer på en masse besøg????!

 • marianne lykke nielsen

  den vil passe perfekt når vi tar på tur i zoo, skoven eller til sommer hvor turen går til smukke Norge
  marianne.lykke@gmail.com

 • Line

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg tage klapvognen med i sommerhuset så vi kan gå lange ture langs vandet og nyde hinanden og den danske sommer☀️

 • Jan

  Jeg håber at vinde, så jeg kan tage min familie med på ture rundt i det danske land. Vi skal ikke på ferie men lave forskellige ting og bare være sammen.

 • Line

  Vi skal både i Bonbon-land, Zoo og Tivoli og kunne godt bruge denne til vores ældste datter

 • Maria

  Den ville være perfekt til min lille datter og vores første sommer sammen <3
  Vi skal rundt i den danske land, i bil og da bilen er lille kan barnevognen nok forvente at blive hjemme.
  Så en lille smart klapvogn ville lige være sagen.

 • heidi

  Det håber jeg sørme at vinde, er gravid og venter vores første barn❤så det ville Være dejligt med så fin en klapvogn, både til ferie og i dagligdagen, ville sådan en fin vogn bringe stor lykke?☺

 • Kathrine Skytte

  Den skulle helt sikkert med til Kroatien til sommer, da vores ældste drenge har en tvillingeklapvogn som jeres, og så mangler vi noget til lillebror Charlie 🙂

 • Nadia

  Jeg ville tage den med på vores kør selv ferier, da den er død praktisk, fordi den fylder så lidt.
  Og så ville den komme med på barselsferien på en endnu ikke planlagt destination ☀️☀️☀️

 • Rie Pedersen

  Den vil være perfekt til vores årlige familie udflugtsdag, hvor vi for første gang skal have vores lille søn på 6 mdr ????

 • Daniella Elton Olsen

  Hvor er det bare en FED klapvogn! Er helt vild med modellen i sort og hvid! Vi har en elendig og klapvogn, og da vi bruger den hver dag til både gåture, indkøb og shopping i byen, så det kunne det lette hverdagen med en ny og opgraderet lækker model med dreje hjul ? derudover skal vi bruge klapvognen når vi skal på sommerferie, vores nuværende er så uhandy at den ikke kan klappes nok sammen til at komme med pp flyet.. Vi krydser arme og ben herhjemmed, både Lucas på 1 år og mor og far ville sætte stor pris på den nye vogn!

 • Jenni Simonsen

  Hvor skal den IKKE med hen ? men ville elske at have den med når vi skal på ferie til september det bliver lille pigens første tur ud i den store verden ? den vil også være langt mere handy at ha med ud, og så er det muligt at ha andet med end barne vogn. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *