Hjemmelavet babyis

IMG_5321

Prøv lige at forestil dig at du har en tand, som langsomt forsøger at finde sin vej ud gennem tandkødet for første gang. Jeg tænker at det må klø og måske endda også gøre lidt ondt. Vi ved jo, at kolde ting lindre og kan føles rart hvis noget føles irriteret. Så derfor har jeg lavet denne meget simple babyis, som min datter ELSKER at sidde med.

IMG_5269Det kræver ikke ret meget at lave. Du skal bruge mango skåret i stykker og frosne hindbær. Jeg fryser isene i en isterningform og bruger ispinde som er beregnet til fødevarer, som jeg har klippet i halve stykker.

IMG_5270 IMG_5271 -Blend mango og hindbær sammen, så du får en frugtpuré der er helt fri fra klumper-

IMG_5272-Hæld din frugtpuré i små isterningformer og placer ispinden i midten. Kom isene i fryseren og server når de er gennemfrosset. Et lille tip er, at pakke dit barn ind i noget som gerne må blive beskidt for det kan svine “lidt”;)-

Velbekomme til den lille trold som vil elske dig for denne lille lækre servering:)

DanishEnglish