Verdens nemmeste OG bedste brownie

verdens bedste brownie opskrift

Den lille mand var ikke helt på toppen imorges, så vi holdt en fridag. Han elsker at være med mig i køkkenet, så planen var at vi skulle bage boller, indtil jeg opdagede, at jeg ikke havde alt hvad jeg regnede med. Så i stedet for lækre boller med tørrede frugter (jeg skal nok smide opskriften op, når jeg har fået købt de manglende ingredienser, den er SÅ go’!), så blev det til noget nær verdens nemmeste og bedste brownie. Ja hvis du spørger mig, så er det faktisk verdens både bedste og nemmeste brownie. Så selvom det er mandag, så skal i ikke snydes for den;)

Alt du skal bruge til den lækreste brownie:

100 gr. smør

1/2 tsk vaniljesukker

4 spsk. kakao

2 æg

1,5 dl. mel

3 dl. sukker

ingredienser brownieopskrift

Start med at smelte smørret i en gryde og lad det derefter køle af.opskrift på brownieingredienser brownie Kom mel, vaniljepulver og kakao i en skål og bland sammen-

opskrift på brownie 1dej til brownie -i en anden skål pisker du æg og sukker sammen-

chokoladedej til brownie-rør melblandingen i æggemassen og dernæst den afkølede smør-

Bag i ovnen i ca. 35-40 min ved 175 grader.

verdens bedste brownieVelbekomme herfra og rigtig god mandag til jer alle:)

DanishEnglish